в Полезно
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
32209

Петричката пророчица и лечителка баба Ванга е феномен, който вероятно никога няма да може да бъде обяснен или разбран. Историите за нея са безкрайни и хората, на които е помогнала – безброй.
С всеки човек, който ѝ се е доверил, тя е споделяла тайната на това как да победим остаряването и да доживеем до дълбока старост.


baba-vanga


1 Недейте да тровите земята – тя ни храни! Хората се разболяват от рак, плъзнаха какви ли не болести… Вразумете се, иначе ще страдате!
2 Цветята са живи същества, не ги късайте! Те излъчват енергия, дават сила. Можете да разберете дали в една къща цари любов и хармония по цветята, които растат в нея.
3 Светът е започнал с билки – запомнете го! Но билките на всяка страна лекуват само хората, които живеят в нея! Всеки трябва да се лекува със своите билки!
4 За всяка болка има билка! Запомнете – лекарствата затварят вратите, през които могат да влязат билките и да излекуват болния организъм.
5 Веднъж в седмицата яжте накиснато в чиста вода жито. По този начин организмът се очиства и тялото е заредено с енергия.
6 Дори да сте болни, не се плашете!
Имайте вяра – тя ще ви излекува!
7 Повече движение и повече работа. Бездействието е болест, която погубва тялото и душата.
8 Повечето болести идват от простуда. Затова не стойте на течение, не стойте на влага и не пийте студена вода.
9 Не бъдете нервни, не живейте със страх! Ако трябва, прегледайте се на невролог, отидете на лечебни бани, успокойте се! Със страх не се живее!
10 По-страшно от най-лошата болест е отчаянието! Не се отчайвайте, защото то разяжда отвътре. Гледайте на живота по-ведро!


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Пълнозърнестите храни – основа на здравословното хранене

03/04/2013 Полезно   |  Edit

Всеки от нас в детството си е чувал мама или баба да казват, че „трябва да се яде с хляб“.И те наистина са билиВиж цялата информация

Как да отслабнем по здравословен начин?

03/10/2014 Полезно   |  Edit

В нашето напрегнато ежедневие, в което често хапваме набързо нещо готово, поддържането на оптимално тегло е достаВиж цялата информация

Храни с благоприятен ефект върху тялото ни

09/06/2014 Полезно   |  Edit

Храната, която консумираме играе ключова роля за нашето здраве. Тя ни помага да изглеждаме и да се чувстваме добре,Виж цялата информация

На кои плодове и зеленчуци да наблягаме и защо

15/05/2014 Полезно   |  Edit

Зеленчуците са считани за едни от най-големите дарове на природата, които трябва да са неизменна част от нашияВиж цялата информация