в Дентални Клиники, НЗОК
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: март 14, 2019
314596

Дентална клиника МЛАДОСТ
[column size=“1-2″ last=“0″ style=“0″] Денонощна Дентална Клиника МЛАДОСТ[/column] [column size=“1-2″ last=“1″ style=“0″]  гр. София, бул. Св. Преображение № 20

 02 974 33 99 | 0888 01 61 01

  24h(@)mladostdent.com
[/column] Дентална клиника МЛАДОСТ

Денонощна дентална клиника Младост съществува от 2005 година, като осигурява първокачествена денонощна стоматологична помощ и е оборудвана с най-съвременна медицинска апаратура.

В клиниката работи голям екип от дългогодишни и доказали се специалисти в различни области на стоматологията, като 24 часа в денонощието на Ваше разположение е стоматолог с опит в спешната дентална помощ.

Грижата за пациентите, потърсили спешна помощ при нас се продължава и в последствие, като се пренасочва за допълнително лечение към най-подходящия специалист за всеки конкретен случай.

Клиниката разполага с голяма и удобна чакалня, два кабинета, стерилизационна с автоклав и сервизни помещения.

Част от техниката включва високотехнологични апарати за различни видове рентгенови снимки – като например рентгеновия апарат за секторни зъбни снимки ORALIX AC дигитална система за моментална диагностика в помощ на стоматолога при работа с пациента и рентгенов апарат за секторни и панорамни снимки, ултразвук, физиотерапия, електроодонтодиагностика, лазерна терапия, полиране на зъби с апарат за микроабразия, имплантологична апаратура и др.

УСЛУГИ

Лекуване и пломбиране на развалени зъби

Клиниката използва широка гама материали, подбрани според конкретния клиничен случай – фотополимери, химиополимери, лети вставки, сребърна амалгама. В случаите, когато се налага (или по желание) се използват различни видове упойки, съобразени със здравословното състояние на всеки отделен пациент.

Лекуване на коренови канали

След внимателно почистване на болния канал, се извършва запълване основно с материали на водещи световни марки, доказали своите качества през годините. По показания каналите се запълват с напълно индиферентната към организма гутаперка. Предимствата на този метод се използват при алергични пациенти. При необходимост се извършва допълнителна дезинфекционна и противовъзпалителна терапия с йонофреза и лазер.

Безболезнено лечение (анестезия)

Използваме различни видове безвредни упойки, съобразени с възраст, здравословно състояние, алергологичен и психологичен статус на пациента.

Дентална хирургия и поставяне на импланти

  • Екстрахиране – Изваждане на нелечими зъби, дълбоко фрактурирани и ретинирани (непробили) мъдреци.
  • Поставяне на вътречелюстни винтови импланти – С което се избягва употребата на подвижни ортопедични конструкции (протези). При поставянето на имплантите се вземат всички необходими мерки за недопускане на усложнения, съобразявайки се с възраст, здравословно състояние и алергологичен статус на пациента.
  • Оперативно отстраняване на вътречелюстни кисти – След отстраняване на кистата още в същия ден пациента се връща към нормалния си ежедневен режим.
  • Детска стоматология
  • Ортопедично лечение – Възстановяване на липсващите (извадените) зъби с подвижни (класически и меки пластмаси) и неподвижни метало-керамични конструкции, като клиниката разполага със зъботехническа лаборатория, където се осъществява контакт и консултиране със зъботехника на всеки един етап, при изработването на конструкцията.При необходимост се изработват сложни протезни конструкции, включващи ставно, шарнирно и задържане със лети куки.
  • Пародонтология – Лечение на заболявания на венците. Ултразвуково отстраняване на зъбния камък, причиняващ възпаляването на венците и на налепите с апарат за микрополиране AIRFLOW. Атравматично (безболезнено) стягане на венците с лазерен апарат. При необходимост се прави дълбоко почистване на венците (закрит и открит кюретаж).
  • Дентална козметика – Избелване на зъбите само с един сеанс. При пациенти, при които се налага се извършва предварително почистване с ултразвук MECTRON и полиране с AIRFLOW.

Дентална клиника МЛАДОСТ

Дентална клиника МЛАДОСТ