в Дентални Клиники, НЗОК
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 4,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
31164
Six Month Smiles гр. София, Ул. Николай Хайтов 12
0878 83 82 42 | 0888 81 05 37
office(@)dentaart.com
www.breketibg.com/

В ДентаАрт ще Ви представим пълна гама зъболекарски услуги – от най-обикновен преглед до пълно преобразяване на усмивката.

Нашият екип се състои от перфекционисти, които предлагат висококачествено лечение и гарантират дълготрайни резултати. Нашата работа е съсредоточена върху естетични резултати, по-малко инвазивни процедури и най–важното – превантивно зъболечение.

Нашата философия е непрекъснато да подобряваме нашите знания и умения и да ги внедряваме във всекидневната ни практика. Ние непрекъснато обогатяваме нашите знания чрез курсове, лекции и обучения.

Отличното зъболекарско лечение, което предлагаме комбинира високо качествени, доказани технологии и нашата професионална работа.

[spoiler title=“Брекети Six Month Smiles“ open=“1″ style=“2″]

Six Month Smiles е модерна и иновативна технология за перфектно и безболезнено изправяне на зъбите, изпитана от най – добрите ортодонти на световно ниво.

Ние от Denta Art, също смеем да твърдим, че брекетите Six Month Smiles са най – бързия, безболезнен и ефективен начин за постигане на безупречно красива усмивка, само за 6 месеца.

Брекетите Six Month Smiles съчетават в себе си приятната визия с качествените материали, така че да бъдат удобно козметично решение, което иделно да пасне на начина Ви на живот.

Брекети в София

Ето какво прави брекетите Six Month Smiles толкова иновативни:

  • Средният период на лечение е само шест месеца
  • Брекетите Six Month Smiles Ви дават избор измежду множество цветове, дори ако желаете могат да бъдат едва забележими.
  • Доказано е, че използването на скоби освен, че е остарял и консервативен метод на лечение, той е бавен, мъчителен и без достигане на крайния ефект. ..погледнете ефекта за 6 месеца от брекетите Six Month Smiles
  • Материалите от които са изработени Брекетите Six Month Smiles правят Вашите посещения при ортодонта бързи, комфортни и безопасни за Вашата хигиена.
[/spoiler] [spoiler title=“Цени“ open=“1″ style=“2″]

При различните видове брекети цените варират, но при системата Six Month Smiles цената е постоянна, като изцяло зависи от курса на долара.

 

Брекети цени

Две челюсти – 2500$ по курса за деня

Една челюст – 1500$ по курса за деня

В цената са включени консултация, специални средства за хигиена и избелване след сваляне на брекетите.

 

[/spoiler]


Вижте по-голяма карта