в Дентални Клиники
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
3371

Дентални клиники Пловдив

Дентален Център ИЗИ ДЕНТАдрес на Дентален Център ИЗИ ДЕНТ гр. Пловдив, ул. Мария Кюри №13
Телефони 032 940 941
Email izident(@)izident.com
официален сайт на Дентален Център ИЗИ ДЕНТ www.izident.com

Дентален център Пловдив
Дентален център ИЗИ ДЕНТ е създаден 2000 г. Разположен е на партерния етаж на новопостроена кооперация на площ от 280 кв.м. Обособени са 6 зъболекарски кабинета, ренттенов кабинет, офис кабинет, стая за почивка на персонала, стерилизационна спя и други сервизни помещения.

С грижа за Вашето здраве тук работят 15 зъболекари, 10 медицински сестри и рентгенови лаборанги и две санитарни. При необходимост се извършват консултации и лечение на място от преподаватели – специалисти от Факултета по дентална медицина- Пловдив.


Центърът е оборудван с нови, съвременни стоматологични машини, дентален рентген, физиотерапевтичен комплекс и множество помощна диагносгична и лечебна апаратура. Лечебното заведение постига затворен цикъл на комплексна дентална диагностика и лечение на най-съвременно равнище.

Изключителна привилегия за пациентите са дежурствата в събота и неделя. Имиджа, който бихме искали да имаме в обществото е за лечебно заведение, което може да удоволетвори и най-високите изисквания на пациентите.

В договорни отношения сме с РЗОК, “дженерали Закрила здравно осигуряване” АД, “Здравноосигурително дружество Всеотдайност“ АД, ОББ и други. Цифровият рентгенов апарат на френската фирма ЅАTЕІLЕС дава възможност на зъболекарите за бърза дмагносги и лечение.


Вижте Дентален Център ИЗИ ДЕНТ на по-голяма карта