в Дентални Клиники
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 12, 2020
3711
Дентален Център ИЗИ ДЕНТ гр. Пловдив, ул. Мария Кюри №13
032 940 941
izident(@)izident.com
www.izident.com

Дентален център ИЗИ ДЕНТ е създаден 2000 г. Разположен е на партерния етаж на новопостроена кооперация на площ от 280 кв.м. Обособени са 6 зъболекарски кабинета, ренттенов кабинет, офис кабинет, стая за почивка на персонала, стерилизационна спя и други сервизни помещения.

С грижа за Вашето здраве тук работят 15 зъболекари, 10 медицински сестри и рентгенови лаборанги и две санитарни. При необходимост се извършват консултации и лечение на място от преподаватели – специалисти от Факултета по дентална медицина- Пловдив.

Центърът е оборудван с нови, съвременни стоматологични машини, дентален рентген, физиотерапевтичен комплекс и множество помощна диагносгична и лечебна апаратура. Лечебното заведение постига затворен цикъл на комплексна дентална диагностика и лечение на най-съвременно равнище.

Изключителна привилегия за пациентите са дежурствата в събота и неделя. Имиджа, който бихме искали да имаме в обществото е за лечебно заведение, което може да удоволетвори и най-високите изисквания на пациентите.

В договорни отношения сме с РЗОК, “дженерали Закрила здравно осигуряване” АД, “Здравноосигурително дружество Всеотдайност“ АД, ОББ и други. Цифровият рентгенов апарат на френската фирма ЅАTЕІLЕС дава възможност на зъболекарите за бърза дмагносги и лечение.


Вижте Дентален Център ИЗИ ДЕНТ на по-голяма карта