в Медицински Центрове
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
31959
Диализа гр. Несебър, ул. Иван Вазов №11
055 444 230 | 0899 992 802
holiday_dialysis(@)dir.bg

Диализа Етропал Бета е първият частен диализен център в България. Открит е през 2006 г. на териоторията на Общинска здравна къща – Несебър.

Оборудван е с най-съвременна апаратура. Висококвалифициран персонал обслужва нуждаещите се от диализно лечение пациенти от страната и чужбина.

Центърът предоставя отлична възможност за съчетаване на лечение и отдих, тъй като се намира на българското черноморско крайбрежие, в един от най-привлекателните курорти с богато културно-историческо наследство, на около 35 км от международното летище край гр. Бургас.

За удобство на пациентите се предлага транспорт от районите на Бургаска, Поморийска и Несебърска община.

[spoiler title=“Дейност“ open=“0″ style=“2″]

Диализа Етропал Бета предоставя диализно лечение със съвременна апаратура (Gambro AK200 – Ultra) с възможност за контролирана ултрафилтрация и регулиране времето за диализа.

Използват се висококачествени диализни концентрати и сух бикарбонат, система за предварителна обработка на водата (обратна осмоза) и система за постоянно наблюдение от страна на персонала. Осигурена е възможност за усамотяване и почивка. Всяко диализно място е оборудвано с телевизор.
В непосредствена близост до центъра има медицинска биохимична лаборатория, рентген и център за спешна медицинска помощ.
Заплащането на лечението става по предварителна уговорка съобразена с тарифите на съответната здравноосигурителна институция, към която принадлежи пациента.[/spoiler] [spoiler title=“Оборудване“ open=“1″ style=“2″]

Диализа Етропал Бета работи с апарати Gambro AK200 Ultra S, предоставящи възможност за контролирана ултрафилтрация и регулиране времето за диализа, като благодарение на своята система за подготовка може да произвежда почти неограничени количества изчистен от бактерии и пироген флуид.

Оборудването на диализния център позволява:
* бикарбонатна диализа, диализа с единична игла;
* отделно помещение за пациенти с Хепатит B и С (със СПИН не се приемат);
* използване на консумативи само за еднократна употреба;
* непрекъсната продължителна амбулаторна диализа;
* лаборатория – контрол на съсирването на кръвта, на кръвната захар, на електролитите, на хемоглобина.[/spoiler]

Диализа Етропал Бета осигурява диализно лечение под надзора на висококвалифициран персонал. Главен лекар е д-р Златина Миринчева – нефролог.
Административен директор е Албена Стоянова, терапевт – д-р Маргарит Кичуков, технолог – Иван Атанасов, медицинска сестра – Надка Камбурова.


Вижте по-голяма карта