в София
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 3 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 4, 2017
33732
logo-dialmed-new

Контактна информация

Диализен център – ДИАЛМЕД ООД – качествено лечение без компромис

dialmed-banner
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ към Диализен център ДИАЛМЕД

[contact-form to=’dialmed@dialmedbg.com’ subject=’Запитване, чрез системата на Здравен справочник’][contact-field label=’Вашето име’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Вашият Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Телефон за обратна връзка’ type=’url’ required=’1’/][contact-field label=’Вашето запитване’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Диализен център-Диалмед ООД е диализна структура на територията на гр. София. Местонахождението му е кв. Павлово, ул. Голям Братан № 8. Оборудван е с нова, съвременна апаратура и работи с висококачествени лекарствени средства и медицински изделия.

Изисканата и приятна обстановка осигурява на пациентите комфорт и спокойствие. В центъра има безжичен интернет, който се ползва от пациентите. На всеки е осигурен индивидуален достъп до телевизионни предавания .

Приемат се пациенти с :

  • ХБН, при които предстои започване на диализно лечение,
  • пациенти започнали диализно лечение, желаещи да се диализират в „Диализен център-ДИАЛМЕД”,
  • пациенти на други диализни центрове в страната, посещаващи София по различни причини, след предварителна уговорка за датите и смените(т.нар. „временно диализирани амбулаторно болни”).

След постъпване в Диализен център-Диалмед на всеки пациент се изготвя досие, в което се отбелязват всички промени в клиничното състояние, лечението и изследванията.
В диализния център съществува и кабинет, в който се осъществяват консултации на болни с бъбречна недостатъчност с оглед предстоящото диализно лечение , предоставя се правото на избор – хемодиализа или перитонеална диализа, назначават им се изследвания, коментират се диетата и режима.

От нашите специалисти се организира конструирането на траен съдов достъп или поставянето на перитонеален катетър.

При всяка диализна процедура пациентите се преглеждат от лекар, отчита се теглото на всеки един и се определя диализната доза, необходимата ултрафилтрация и другите параметри на хемодиализната процедура .

Изследванията на всички пациенти се правят по определена схема, според нуждите на всеки, и според изискванията на нормативните документи за диализно лечение. Правят се подробни хематологични, биохимични, микробиологични и вирусологични изследвания. Резултатите от изследванията се коментират от специалистите и биват обсъждани с болния.

Когато се налага, лечението на пациента се актуализира. При нужда се прави ЕКГ. По преценка на лекар могат да бъдат направени и допълнителни изследвания.

Разтворите за перитонеална диализа се доставят по домовете на пациентите безплатно. Правят се и патронажни посещения в дома на пациента от медицинска сестра и/или лекар.

Всички изследвания са съобразени с Европейските стандарти, Медицински стандарт за диализно лечение и изискванията на НЗОК.

Разполагаме с висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на диализното лечение, които прецизират индикациите за започване на бъбречно заместителна терапия (хемодиализа или перитонеална диализа), назначават подходяща терапия – индивидуализирана и адаптирана към нуждите на съответния пациент и овладяват критични ситуации по време на лечението.

Центърът е разположен в новопостроена сграда и е оборудван с най-съвременна апаратура.

За нашия екип уважението към пациента е най-важно. Имаме индивидуално отношение към всеки пациент – вникваме в неговите потребности и заедно създаваме по-добро качество на живот.