в НЗОК, София
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 3 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: август 22, 2018
317086

Контактна информация

doc-d-r-koprivarova-profil

Основна информация

Доц. д-р Калинка Коприварова, дм има 45 години лекарски стаж, с две специалности – по детски болести и ендокринология и обмяна на веществата в детската възраст.

Започнала е трудовата си кариера като ординатор и зав. ревмокардиологичен кабинет в Окръжна болница – Михайловград /7 години/, след което е продължила без прекъсване в клиника по ендокринология и диабет в Института по педиатрия, сега – Университетска специализирана болница по детски болести до 2011 г.
22 години е била Национален консултант по Детска ендокринология и Началник на посочената клиника.

От 2011 г. работи само в Медицински център за Специализирана извънболнична помощ по Детски болести / МЦ СИМП по ДБ/, ул. „Найден Геров“ №2 в кабинет по диабет.

Дейности

Доц. Коприварова консултира деца и юноши да 18 г. възраст с всички ендокринни заболявания и нарушения в обмяната на веществата, особено такива с наднормено тегло и метаболитен синдром, като прилага съвременни методи на диагноза и лечение.

KOPIVAROVA

В МЦ има филиал на реномирана лаборатория, разположена на същия етаж, както и всички видове детски специалисти по профилни специалности – детски кардиолог, нефролог, гастроентеролог, невролог, неонатолог, УЗД. Това улеснява изключително много пациентите и води до бърза и точна диагноза.

Работно време

В МЦ СИМП по ДБ

Вторник, Сряда и Четвъртък от 09:00 до 14:00 часа.

*Консултации след предварително записване на тел. 0888 936 423.
*За допълнителна информация – регистратура на МЦ – тел.02 9 521 814