в НЗОК, Специалисти
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
3560

Д-р Василев

Доц. д-р Красимир Василев - Специалист коремна хирургия,колопроктологияАдрес на Д-р Василев гр. София, ул. Св. Г. Софийски № 3 /ВМА/
Телефони 02 922 52 10 / 0888 467 824
Email vasilevkst(@)gmail.com
официален сайт на Д-р Василев https://zdravenspravochnik.com/?p=11496

Д-р Василев

SONY DSCДоц. д-р Красимир Василев завършва медицина в Медицински университет – София, през 1976 г. През 1982 г. придобива специалност Хирургия, а през 198 г. – Военно-полева хирургия. Доктор по медицина от 1991 г.

От 1979 г. работи във ВМА – София, в клиниките по обща и по спешна хирургия, бил е началник кабинет спешна хирургия и началник Отделение жлъчно-чернодробна хирургия. От 1996 до 2003 г. е в Клиниката по коремна хирургия на ВМА – хирургия на коремни органи и лапароскопска хирургия. От 2003 г. досега е началник на Клиника пo Ендоскопска, Ендокринна хирургия и колопроктология – хирургично лечение на заболяванията на коремните органи и органите на ендокринната система.

surgery-banner4
Д-р Василев
Специализирал е в чужбина, преподава на студенти по медицина и води курсове за следдипломни квалификации, участва в изпитни комисии за придобиване на специалност по обща хирургия.

Член е на Дружеството по гастроентерология и коремна хирургия, на Европейската асоциация за хирургично лечение на заболявания свързани с наднорменото тегло, на Асоциацията на азиатските хирурзи за лечение на рака на стомаха, на Американската асоциация на военните хирурзи.

Д-р Василев

Вижте по-голяма карта
Д-р Василев