в НЗОК, София
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: март 15, 2019
34526

Контактна информация

СПЕЦИАЛИСТ ПО ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ, НЕФРОЛОГИЯ, АБДОМИНАЛНА КОНВЕНЦИОНАЛНА И ДОПЛЕР ЕХОГРАФИЯ

doc_rejina_jerasi
Доц. Д-р Реджина Жак ДжерасиВътрешни болести, нефрология, абдоминална,, конвенционална и доплер ехография

Завършва медицина през 1972 г. във ВМИ – София с отличен успех.
Специалист по вътрешни болести (1978 г.) и нефрология (1986 г.).

През 1978-1979 работи като асистент в Клиника по гастроентерология, ИВБ, а от 1980 г. и до сега – в Клиника по нефрология, Катедра вътрешни болести в УМБАЛ „Александровска”.

От 1996 г. е „доктор” по медицина”. От 1997 г. До февруари месец 2017 е доцент по нефрология в Клиника по нефрология, УМБАЛ „Александровска”.

Има богат клиничен опит като специалист по вътрешни болести и нефрология, абдоминална ехография на коремни органи и на повърхностни структури, Доплер ехография, Контраст усилена ехография в нефрологията .

До пенсионирането си през 2017г е участвала в обучението на лекари за придобиване на специалности по вътрешни болести и нефрология, както и за придобиване на правоспособност за извършване на Абдоминална и Доплер ехография.

Има много публикации у нас и в чужбина и участия в написването на книги и учебници в областта на вътрешните болести, нефрологията, ултразвуковата диагностика.

nefrolog-sofia

Членува в Научно дружество по нефрология, БАУМ, Европейската асоциация по нефрология диализа и трансплантация, Европейската асоциация по Ултразвук в медицината и биологията.

Участва в редакционните колегии на Уронет, Диагностичен и терапевтичен Ултразвук, НДТ, Актуална нефрология

Доц. д-р Режина Жак Джераси, д.м. практикува в:

  • МЦ „НИМИМЕД”
  • гр. София, бул. Монтевидео, бл.521. вх Д
  • GSM 0898497124
  • БОЛНИЦА „ВИТА”
  • гр. София, Драговица 9
  • GSM 0888991003

[youzer_author_box user_id=“41″ layout=“yzb-author-v3″ meta_type=“email“ statistics_bg=“off“ statistics_border=“off“ networks_type=““ networks_format=“flat“ cover_overlay=“off“ cover_pattern=“off“]