в Болници, Медицински Центрове
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
3976
София, ул. Драговица №9
02 960 49 69 / 0895/677 715 / 0898 456 560
info(@)vitaestetic.bg
www.vitaestetic.bg

„Вита Естетик Център” отвори врати през март 2009 г. Центърът е създаден от екипа на Многопрофилна болница „Вита”, за да предложи възможност на пациентите освен хирургични, да получат и естетични неоперативни процедури.

“Вита Естетик Център” е разположен на площ от 200 кв.м. и разполага с медицинска и козметична апаратура, предлагаща широка гама от процедури за нехирургични корекции на лице и тяло.

За разлика от повечето центрове, които предлагат ограничена гама от услуги, „Вита Естетик Център” разполага с всички видове модерна апаратура за поддържане на лице и тяло, като предлага както стандартни, така и иновативни терапии, подпомагащи красивия външен вид и самочувствието. Процедурите, които се прилагат в центъра, са съобразени с последните тенденции в естетичната медицина, като стремежът е максимално да се намалят болката и неприятните ефекти при пациентите.

 

Екипът на „Вита Естетик Център” се състои от професионалисти, доказали себе си в областта, в която работят, специализирали и квалифицирали се в най-добрите центрове в Европа.


Вижте по-голяма карта