в Дентални Клиники
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
3212

Дентален център Пловдив

Дентален център Д-р Ели Бацелова - ПловдивАдрес на Дентален център Д-р Ели Бацелова гр. Пловдив, бул. Васил Априлов №31
Телефони 032 642094 | 0898 449 182 | 0886 846 648
Email elibatcelova(@)abv.bg
официален сайт на Дентален център Ели Бацелова www.bacelova.com

Дентален център Пловдив
Усмивката е най-впечатляващата особеност на лицето.

Една атрактивна усмивка не е суета, тя е важна част от първото впечатление и обикновено се запомня дълго.

Дори най-красивото лице се предава окончателно, когато усмивката разкрива оцветени, изтрити, липсващи или счупени зъби.

bacelova11bacelova22bacelova33bacelova44

Ако се нуждаете от профилактичен преглед, лечение или искате да промените своята усмивка, заповядайте за безплатна консултация. Нашият екип ще изготви за вас индивидуална програма, ще планираме необходимото лечение и заедно с Вас ще постигнем желаните резултати.

Практиката ни е посветена на идеята да осигурим за нашите пациенти висококачествено стоматологично лечение и профилактика, основани на взаимно доверие и отговорност.

Екип

Д-р Ели Бацелова

Dr Eli Bacelova

1981 – завършва  Стоматологичен факултет Пловдив
1985 – придобита специалност Поливалентна стоматология
2005 – придобита правоспособност за самостоятелна работа с рентгенова апаратура

 

Семра Бейтула и Райна Паскова – дентални асистенти

 

Semra Beitula

 

 

Лицензирана зъботехническа лаборатория ”Спектър”

 

 

Рентгенови кабинети – „Орбидент – Пловдив”

 

 

Практика
Още от самото начало нашата практика е проектирана да предложи на пациентите релаксираща и гостоприемна атмосфера.
Нашата успокояваща обстановка  помага да се  елиминират страха, тревогата и напрежението, които обикновено се свързват с посещението при стоматолог.

Ние вярваме, че високото ниво започва с ползването на висококачествени материали, най-ефективни технологии и модерна апаратура  и затова ние никога не правим компромис при избора им, за да можем да постигнем дълготрайни, естетични и красиви резултати.

Вашата безопасност

Стоматологичните практики крият особени рискове от инфекции. Директният контакт с кръв, слюнка и други потенциални инфекциозни секрети е ежедневие в зъболекарската практика   и носи постоянен риск от зараза.

Компетентните грижи и хигиенично безупречното почистване на стоматологичния инструментариум са абсолютно задължително условие за всяка модерна практика. Сигурна защита за Вашето здраве e изключително стриктния инфекционен контрол, който осъществяваме чрез специални методи и апаратура, съобразен с най-новите и все по-строги превантивни мерки за пациентите и лекуващия персонал.

Инструментите, които използваме  за Вашето лечение  се стерилизират вавтоклав. Това е единствения сигурен метод за борба с вирусите на
СПИН и хепатит . Те се съхраняват в специални пакети и се отварят  индивидуално
за всеки пациент.

   

Регистрация и съхранение на данни

Специална компютърна програма съхранява данни за вашия зъбен статус,
лечение, вашите снимки. Лесно и бързо може да се направи справка за лечение
години назад или да се визуализира план на лечение.

    Комбинацията на модерна апаратура, добре обучен, внимателен и грижовен екип, и изключително успокояващата релаксираща обстановка ни прави вашият най-добър избор за следващо посещение.

Ние непрекъснато инвестираме в най-новите технологии,за да осигурим най-висок стандарт при решаване на Вашите стоматологични проблеми. Използваме само техника на водещи в бранша фирми,а обстановката ще Ви осигури атмосфера,в която да релаксирате и избягате от напрежението на ежедневието,да се почувствате обградени с грижа и тотален комфорт.

Ние осигуряваме индивидуална грижа, която е абсолютно фокусирана върху пациента. Стараем се да създадем добра комуникация и да дискутираме всички възможни варианти на лечение. С информираността за всички налични възможности за избор вярваме,че пациентът ще е способен да вземе сигурно решение по отношение на бъдещото лечение. С внимание и прецизност към всеки детайл,с висок професионализъм ще постигнем дълготрайни и естетични резултати.

Независимо дали се нуждаете само от пломбиране или пълна промяна, трябва да бъдете сигурни, че ние ще ви дадем усмивката, за която сте мечтали – красива и естествена.

От началото на своята кариера Д-р Бацелова и нейният екип са помогнали на хиляди пациенти да открият как общата и естетична стоматология могат да променят тяхното представяне и техния живот.

Ние искаме с перфектната нова усмивка да получите вълнуващ нов живот, увереност и успех.

Дентален център Пловдив

Вижте по-голяма карта
Дентален център Пловдив