в Дентални Клиники
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
3492
Дентален център Д-р Ели Бацелова - Пловдив гр. Пловдив, бул. Васил Априлов №31
032 642094 | 0898 449 182 | 0886 846 648
elibatcelova(@)abv.bg
www.bacelova.com

Усмивката е най-впечатляващата особеност на лицето.

Една атрактивна усмивка не е суета, тя е важна част от първото впечатление и обикновено се запомня дълго.

Дори най-красивото лице се предава окончателно, когато усмивката разкрива оцветени, изтрити, липсващи или счупени зъби.

[nivo_slider source=“post“ link=“none“ size=“607×333″ limit=“4″ effect=“boxRandom“]

Ако се нуждаете от профилактичен преглед, лечение или искате да промените своята усмивка, заповядайте за безплатна консултация. Нашият екип ще изготви за вас индивидуална програма, ще планираме необходимото лечение и заедно с Вас ще постигнем желаните резултати.

Практиката ни е посветена на идеята да осигурим за нашите пациенти висококачествено стоматологично лечение и профилактика, основани на взаимно доверие и отговорност.

[spoiler title=“Екип“ style=“2″]

Д-р Ели Бацелова

Dr Eli Bacelova

1981 – завършва  Стоматологичен факултет Пловдив
1985 – придобита специалност Поливалентна стоматология
2005 – придобита правоспособност за самостоятелна работа с рентгенова апаратура

 

Семра Бейтула и Райна Паскова – дентални асистенти

 

Semra Beitula

 

 

Лицензирана зъботехническа лаборатория ”Спектър”

 

 

Рентгенови кабинети – „Орбидент – Пловдив”

 

 

[/spoiler] [spoiler title=“Практика“ style=“2″ open=“true“] Още от самото начало нашата практика е проектирана да предложи на пациентите релаксираща и гостоприемна атмосфера.
Нашата успокояваща обстановка  помага да се  елиминират страха, тревогата и напрежението, които обикновено се свързват с посещението при стоматолог.

Ние вярваме, че високото ниво започва с ползването на висококачествени материали, най-ефективни технологии и модерна апаратура  и затова ние никога не правим компромис при избора им, за да можем да постигнем дълготрайни, естетични и красиви резултати.

Вашата безопасност

Стоматологичните практики крият особени рискове от инфекции. Директният контакт с кръв, слюнка и други потенциални инфекциозни секрети е ежедневие в зъболекарската практика   и носи постоянен риск от зараза.

Компетентните грижи и хигиенично безупречното почистване на стоматологичния инструментариум са абсолютно задължително условие за всяка модерна практика. Сигурна защита за Вашето здраве e изключително стриктния инфекционен контрол, който осъществяваме чрез специални методи и апаратура, съобразен с най-новите и все по-строги превантивни мерки за пациентите и лекуващия персонал.

Инструментите, които използваме  за Вашето лечение  се стерилизират вавтоклав. Това е единствения сигурен метод за борба с вирусите на
СПИН и хепатит . Те се съхраняват в специални пакети и се отварят  индивидуално
за всеки пациент.

   

Регистрация и съхранение на данни

Специална компютърна програма съхранява данни за вашия зъбен статус,
лечение, вашите снимки. Лесно и бързо може да се направи справка за лечение
години назад или да се визуализира план на лечение.

    Комбинацията на модерна апаратура, добре обучен, внимателен и грижовен екип, и изключително успокояващата релаксираща обстановка ни прави вашият най-добър избор за следващо посещение.
[/spoiler]

Ние непрекъснато инвестираме в най-новите технологии,за да осигурим най-висок стандарт при решаване на Вашите стоматологични проблеми. Използваме само техника на водещи в бранша фирми,а обстановката ще Ви осигури атмосфера,в която да релаксирате и избягате от напрежението на ежедневието,да се почувствате обградени с грижа и тотален комфорт.

Ние осигуряваме индивидуална грижа, която е абсолютно фокусирана върху пациента. Стараем се да създадем добра комуникация и да дискутираме всички възможни варианти на лечение. С информираността за всички налични възможности за избор вярваме,че пациентът ще е способен да вземе сигурно решение по отношение на бъдещото лечение. С внимание и прецизност към всеки детайл,с висок професионализъм ще постигнем дълготрайни и естетични резултати.

[note color=“#e0e0e0″] Независимо дали се нуждаете само от пломбиране или пълна промяна, трябва да бъдете сигурни, че ние ще ви дадем усмивката, за която сте мечтали – красива и естествена.[/note]

От началото на своята кариера Д-р Бацелова и нейният екип са помогнали на хиляди пациенти да открият как общата и естетична стоматология могат да променят тяхното представяне и техния живот.

[note color=“#e0e0e0″] Ние искаме с перфектната нова усмивка да получите вълнуващ нов живот, увереност и успех. [/note]


Вижте по-голяма карта