в Специалисти, Ямбол
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 8, 2019
33257

Контактна информация

Д-р Магдалена Шаламанова – Стоматолог

Да си добър зъболекар, това означава да си учтив с клиентите, да знаеш и използваш най-новите и модерни технологии.

Да работиш бързо, точно и безболезнено и не на последно място на умерени цени.

Кабинетът на Д-р Магдалена Шаламанова е съвременен стоматологичен кабинет, оборудван с високотехнологични машини, намиращи приложение в обработката на кореновите канали, лечение на пародонтални заболявания и хирургия.

Д-р Магдалена Шаламанова е зъболекар от Ямбол, насочил професионалните си умения в областта на терапевтичната стоматология, детската стоматология, хирургичната стоматология, естетичната стоматология и протетична стоматология.

С цел да бъде винаги полезна на пациентите си и с оглед на тяхното конкретно дентално заболяване, специалистът извършва пълната гама услуги, необходими за дейността на един съвременен зъболекарски кабинет.

snimka-d-r-shalamanova

  • Екстракции – вадене на постоянни и млечни зъби
  • Дентална помощ при трудно израстващи мъдреци
  • Кюретаж
  • Инцизии
  • Фасети
  • Поставяне на мостове и коронки от безметална и металокерамика
  • Диагностика и лечение на всякакви оплаквания от болки в зъбите, венците и устната кухина

Терапевтична стоматология – лечение на кариеси, почистване на зъбен камък с ултразвук, лечение на венци и т.н.

Детската стоматология е част от денталната медицина, при която зъболекарят извършва манипулации като лечение на млечни зъби, пломбиране и други услуги при пациенти – деца.

При естетичната стоматология фокусът на предлаганите услуги пада върху процедури свързани с красивата усмивка, за която най-важното са здравите зъби.

Протетичната стоматология е съсредоточена върху зъбопротезирането – като например поставяне на мостове и коронки (керамични, циркониеви, от благородни сплави и т.н.) и подвижни зъбни протези

Хирургична стоматология – хирургични процедури от денталната медицина като лечение на проблеми в лицево-челюстната област, лечение на корени и възпаления по зъбите, вадене на еднокоренови и многокоренови зъби и др.

Работно Време:

от Понеделник до Петък: 10:30ч. до 18:30ч.

Събота и Неделя: с предварително записан час

nzok

[youzer_author_box user_id=“47″ layout=“yzb-author-v3″ meta_type=“email“ statistics_bg=“off“ statistics_border=“off“ networks_type=““ networks_format=“flat“ cover_overlay=“off“ cover_pattern=“off“]