в Варна
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 3 - Рейтинг: 4,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: юни 18, 2019
311600
оджакова

Контактна информация

Изпрати запитване към Д-р Оджакова

[contact-form to=’odjakova@hotmail.com’ subject=’Запитване, чрез системата на Здравен справочник’][contact-field label=’Име’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’/][contact-field label=’Телефон за обратна връзка’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Вашето запитване’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Д-р Цветанка Оджакова д.м. е лекар алерголог. Завършила е Медицинския университет във Варна през 1978 г. Има специалности по вътрешни болести и алергология. През 1993 г. защитава докторантура с дисертация на тема „Лечение на бронхиалната астма между и извън пристъпния период“.

Allergologie

В областта на алергологията работи от 1982 г. в различни лечебни заведения във Варна. Специализирала е в Швейцария. Има над 80 научни публикации и участия в международни конгреси. Член е на Българското дружество по алергология и на Европейската академия по алергология и клинична имунология.

[note color=“ddcfe1″]Д-р Цветанка Оджакова извършва


 • Kонсултативни прегледи на хора с алергични заболявания и изготвя индивидуален план за всеки пациент и цялостна стратегия за лечението.
 • Кожно алергични проби – специалистът разполага с набор хранителни,битови и поленови алергени.Изборът на алерген е различен за всеки пациент в зависимост от оплакванията му.

[/note]
За пациентите си Доктор Оджакова предлага още клинично наблюдение, лечение и изследване на болни с неясни състояния на дихателната система, бронхиална астма, болни с чувствителност към козметика,медикаменти, насекоми, храни и други.

Специалист алерголог - Д-р Цветанка Оджакова

 • 1

  публикации

 • 0

  коментари

 • 0

  Разглеждания