в Полезно
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
3991

Лабораторно оборудване София

оборудване на лабораторииАдрес на ЕМКО ООД гр. София, Студентски град, ул. Акад. Стефан Младенов №1
Телефони 02 862 10 23 | 02 862 49 81 | 0888 941 624
Email emko(@)mbox.contact.bg
официален сайт на ЕМКО ООД www.emko.dir.bg

Лабораторно оборудване
ЕМКО ООД е производител на специализирано лабораторно, медицинско, стоматологично, производствено и складово обзавеждане за клинични лаборатории; лекарски болнични и стоматологични кабинети; архиви; офиси и складови помещения от листова стомана.

Стелажи и рафтове за лабораторно оборудване

Фирмата е една от първите в България, разполагаща със собствена производствена база и изцяло затворен технологичен цикъл – от проектирането и изработването на изделията до крайния монтаж при клиента.

Емко ООД предлага производство,доставка и монтаж на:комплексно обзавеждане на лаборатории; химични камери; специализирани и стандартни шкафове;антивибрационни тегловни маси;шкафове и стелажи; патохистоматични камери; ламинирани камери и химически камини.

Химически и ламинирани камери за лабораторно оборудване

Предлага гъвкави решения за обзавеждане на помещенията с налична богата номенклатура от стандартни модули,както и проектиране и изработка по задание на клиента.

ЕМКО ООД е SYS сертификат по EN ISO 9001:2008 OT Тюф Рейланд България.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти,които осигуряват високо качество на изделията и обслужването изискванията на всеки клиент.
оборудване за лаборатории

Вижте по-голяма карта
оборудване за лаборатории