в Полезно
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
31549
оборудване на лаборатории гр. София, Студентски град, ул. Акад. Стефан Младенов №1
02 862 10 23 | 02 862 49 81 | 0888 941 624
emko(@)mbox.contact.bg
www.emko.dir.bg

ЕМКО ООД е производител на специализирано лабораторно, медицинско, стоматологично, производствено и складово обзавеждане за клинични лаборатории; лекарски болнични и стоматологични кабинети; архиви; офиси и складови помещения от листова стомана.

Стелажи и рафтове за лабораторно оборудване

Фирмата е една от първите в България, разполагаща със собствена производствена база и изцяло затворен технологичен цикъл – от проектирането и изработването на изделията до крайния монтаж при клиента.

Емко ООД предлага производство,доставка и монтаж на:комплексно обзавеждане на лаборатории; химични камери; специализирани и стандартни шкафове;антивибрационни тегловни маси;шкафове и стелажи; патохистоматични камери; ламинирани камери и химически камини.

Химически и ламинирани камери за лабораторно оборудване

Предлага гъвкави решения за обзавеждане на помещенията с налична богата номенклатура от стандартни модули,както и проектиране и изработка по задание на клиента.

ЕМКО ООД е SYS сертификат по EN ISO 9001:2008 OT Тюф Рейланд България.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти,които осигуряват високо качество на изделията и обслужването изискванията на всеки клиент.


Вижте по-голяма карта