в Болници, Лаборатории, НЗОК
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
35205
МБАЛ Авис Медика гр. Плевен, ул. Коста х.Пакев №7
064 90 90 92
clinic[@]avismedica.com
www.avismedica.com

Болница „АВИС – МЕДИКА” е здравно заведение за доболнична и болнична медицинска помощ, намиращо се в гр. Плевен.
Началото на болницата е поставено на 07.04.2000г. когато е открит ДКЦ „АВИС – МЕДИКА”.

[nivo_slider source=“post“ link=“none“ size=“567×378″ limit=“7″ effect=“random“]

Кабинетите са разположени в специално преустроена сграда – архитектурен паметник, в самия център на гр. Плевен. Благодарение на висококвалифицирания персонал и съвременна апаратура, на човешкото отношение към всички пациенти, за кратко време ДКЦ „АВИС – МЕДИКА” се утвърждава като сериозно и предпочитано здравно заведение за доболнична помощ, не само в града и областта, но и далеч извън нейните предели.

На 10.09.2007год. отваря врати и МБАЛ „АВИС – МЕДИКА”. Разположена в красивия парк „Кайлъка”, дворна площ 10 дка, потънал в цветя и зеленина, сред чистия въздух и песента на птиците, болницата прилича на луксозен хотел. На площ от 7000 кв.м са разположени 12 отделения с общо 180 легла.

[spoiler title=“Медицинско обслужване“ open=“0″ style=“2″] Болница МБАЛ „АВИС – МЕДИКА“ е разположена в красивия парк „Кайлъка”. На площ от 7000 кв.м са разположени 12 отделения с общо 140 легла, като предстои откриването на още 40 легла.

Двора на болницата с площ 10 дка е превърнат в красив парк, потънал в цветя и зеленина. Сред чистия въздух и песента на птиците, усещането е като за луксозен хотел.

Висококвалифицирания персонал, съвременната апаратура, хуманното отношение и индивидуалните грижи за всеки болен в болницата са предпоставка за бърза и прецизна диагностика и осъществяване на качествен лечебен процес.


МБАЛ „АВИС – МЕДИКА” има сключен договор с НЗОК.[/spoiler] [spoiler title=“Отделения в АВИС МЕДИКА“ open=“1″ style=“2″][table style=“2″]

Клиника по акушерство и гинекология и неонатология Хирургия и детска хирургия Ортопедия и травматология
УНГ Детско отделение Неврология
Кардиология Гастроентерология Ендокринология
Образна диагностика Физиотерапия Химиотерапия
[/table] [/spoiler] [spoiler title=“Психологична лаборатория“ open=“0″ style=“2″] Психологическа лаборатория „Авис-Медика” извършва първо и второ психологични изследвания на :

1. Кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на МПС от категории С, С1 D, D1,Ттб, Ттм ;
2. Водачите на таксиметров автомобил;
3. Водачите на автомобили за обществен превоз на пътници или товари;
4. Лица, които се явяват на изпит за придобиване на правоспособност, след като са загубили същата по реда на чл. 157, ал. 4 от Закона за движението по пътищата (ЗДвП) поради отнемане на контролните точки;
5. Лицата, на които временно е отнето свидетелство за управление на МПС по реда на чл. 171, т. 1, буква „а“ от ЗДвП;
6. Водачи, които са лишени от право да управляват МПС на основание чл. 174, ал. 2 от ЗДвП;
7. Водачи, лишени от право да управляват МПС на основание чл. 343г от Наказателния кодекс (НК);
8. Чужденци, дългосрочно пребиваващи в Република България и български граждани с чуждестранно свидетелство за управление на МПС, които по реда на чл. 162, ал. 4 от ЗДвП се заменят с българско свидетелство за управление на моторни превозни средства от категориите по т. 1;
9. Председатели на изпитни комисии за провеждане на изпитите за придобиване на правоспособност за управление на МПС.
Изследвания за психологическа годност на водачи на МПС могат да се извършват и при постъпване на работа или при други случаи по искане на работодателя на водача.
Психологическото изследване на кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на МПС и на водачите на МПС има за цел да установи психологическата им годност да управляват МПС без опасност от допускане на пътнотранспортни произшествия, а на председателите на изпитни комисии – и да оценяват уменията за безопасно управление на МПС на кандидатите за придобиване на правоспособност.[/spoiler]

Болницата разполага и с отделения Образна диагностика, Клинична лаборатория, Хистологична лаборатория, Микробиологична лаборатория, Болнична аптека.

[note color=“#c0d6e4″] Петте операционни зали са оборудвани с най – съвременната техника и дават възможност за извършване на много голям обем хирургични интервенции – конвенционални и лапароскопски.
[/note] Модерно оборудваната родилна зала на нашата болница и сектора за интензивни грижи на новородените позволяват воденето на нормални и оперативни раждания с последваща грижа за новородените.
Всички болнични стаи са със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, централно климатизирани и с централна кислородна и вакуумна инсталация.


Вижте по-голяма карта