в Болници, НЗОК
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
3276

МБАЛ РАЗГРАД

МБАЛ РАЗГРАДАдрес на МБАЛ Разград гр. Разград, ул. Коста Петров №2
Телефони 084 62 45 54 | 084 62 43 21
Email mbal@bogytec.com
официален сайт на МБАЛ РАЗГРАДwww.mbal-razgrad.com/

МБАЛ Разград
Разградската болница съществува от 1879 година. В своята 130 годишна история тя се е утвърдила като лечебно заведение с регионално значение, с оформен потенциал от кадри, база, знания, опит и професионализъм.

Тази болница поддържа пулса на живота в Разградска област.
Тя е областна болница, в която компетентни екипи от лекари и други медицински специалисти извършват диагностика и лечение на остри и обострени хронични болести, травми и състояния изискващи оперативно лечение в болнични условия.

Болница св. Иван рилски - Разград

В болницата се извършват прецизни медико-диагностични консултации, поискани от всички лечебни заведения за извънболнична и болнична помощ в Разградска област и извън нея.

Диагностично-лечебния процес и свързаните с него медицински и немедицински дейности, се изпълняват по алгоритми на Програмата за управление и устойчиво развитие на качеството, която е защитена в лечебното заведение, по международния стандарт ISO 9001:2000.
Постигната САF.

Качеството на управление на процесите се одитира перманентно. Поради тези причини Разградската болница е конкурентноспособна и предпочитана за стационарно лечение на пациенти от областта и извън нея.


Екипите на болницата работят успешно по договор с НЗОК по клинични пътеки и високоспециализирани дейности .

На МБАЛ „Св.Иван Рилски – Разград” АД е присъдена международна награда Лидер по престиж и качество за 2007 год.
Формулата за успеха на МБАЛ „Св.Иван Рилски – Разград” АД е екипен стил на ръководство и управление на всички нива, който осигурява ефективна възможност за достъпен, качествен и непрекъснат лечебен процес в лечебното заведение.
МБАЛ РАЗГРАД

Вижте МБАЛ „Свети Иван Рилски“ на по-голяма карта
МБАЛ РАЗГРАД