в Болници, НЗОК
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
3742

МБАЛ Св. Панталеймон – Плевен

МБАЛ Св. Панталеймон – ПлевенАдрес гр. Плевен, ул. Трите бора 19 и 24
Телефони 064 87 20 20 | 0878 471 334
Email prometei_ea@abv.bg

МБАЛ Св. Панталеймон – Плевен

МБАЛ Св. Панталеймон – Плевен разполага с водещата в централна и северна България Клиника по ортопедия и травматология. В нея се извършват гръбначна хирургия, артроскопска хирургия и детска ортопедия.

Болницата има договор със Здравната каса и работи по клинични пътеки.
Пациентите могат да избират ВИП условия (самостоятелна стая и консумативи) срещу допълнително заплащане.

С трите нови структури, МБАЛ Св. Панталеймон-Плевен ООД вече разполага с 96 легла и покрива най-високото ниво на категоризация на отделения и клиники по националните стандарти.

Екипът на „МБАЛ Св. Панталеймон-Плевен” ООД и ДКЦ „Св. Панталеймон-Плевен” се състои от утвърдени български лекари и опитни специалисти, като някои от тях са преподаватели в Медицинския университет.
Качествена ортопедична хирургия в областта на ендопротезирането, гръбначната и ендоскопска хирургия в България се извършва в много малко болници и „МБАЛ Свети Панталеймон-Плевен” ООД е една от тях.

Управление
Д-Р ЕЛИЗА ГЕОРГИЕВАД-р Елиза Георгиева,
Управител в ”МБАЛ Св. Панталеймон-Плевен” ООД

Д-р Елиза Георгиева завършва медицина през 1991 г. във ВМИ гр. Плевен. Специалиалист по Образна диагностика – МУ София. Специалист по Здравен мениджмънт – Стопанска академия Д. Ценов Свищов. Преминава международен курс на обучение, организиран от ISCD /Международна организация за клинична денситометрия/ и полага успешно изпит.

Д-Р ЙОРДАН ГЕОРГИЕВД-р Йордан Георгиев,
Управител в ”МБАЛ Св. Панталеймон-Плевен” ООД

Д-р Йордан Георгиев завършва медицина през 1991 г. във ВМИ гр. Плевен. Специалиалист по анестезиология и интензивно лечение – ВМИ гр. Плевен. Специалист по здравен мениджмънт – Стопанска академия Д. Ценов Свищов.


МБАЛ Св. Панталеймон – Плевен
NZOK46
МБАЛ Св. Панталеймон – Плевен

МБАЛ Св. Панталеймон – Плевен