в Болници
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 4,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
32773
МБАЛ ХРИСТО БОТЕВ гр. Враца, бул. Втори юни №66
092 66 51 10
mbal_vratza@abv.bg
mbalvratsa.org

Към момента болницата е с разкрити 375 легла и 653 души персонал. Мисията на болницата е да осигури висококачествена и комплексна здравна помощ в няколко основни направления.

[spoiler title=“Управление“  style=“2″]

 

Орлин Цветков
изпълнителен директор

Д-р Цветанка Генкова
директор МД

Силвия Георгиева
директор ФИД

 

 


Георги Иванов  Гл.счетоводител

Валя Цветкова
Гл. мед. сестра

Петя Ангелова
Юрисконсулт

Мимоза Йолова
Технически сътрудник
[/spoiler]

Диагностична, лечебна и рехабилитационна дейност, осигуряване на стационарно и амбулаторно лечение, съответстващи на равнището на добрата медицинска практика; да повишава качеството на живот чрез медицинското обслужване, като се използват съвременните постижения в медицината.

[spoiler title=“Ценова листа“ style=“2″][document file=“https://zdravenspravochnik.com/wp-content/uploads/2012/02/Cenorazpis_2012_11_20____.doc“ width=“600″][/spoiler]

Да осигури равни възможности за лечение на населението в региона; да помогне за непрекъснатото обучение на персонала за усъвършенстване на професионалните им умения; да поддържа и увеличава удовлетвореността на пациентите от оказаната им надеждна и високоспециализирана помощ.

Управлението на болницата се осъществява в съответствие със Закона за лечебните заведения от Изпълнителен директор – Орлин Веселинов Цветков, директор Медицински дейности – д-р Цветанка Генкова, директор Финансово икономически дейности – Силвия Георгиева и главна медицинска сестра – Валя Тодорова Цветкова.


Вижте по-голяма карта