в Болници
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 4,00 от 5)
Loading...
31494

МБАЛ ХРИСТО БОТЕВ

МБАЛ ХРИСТО БОТЕВАдрес на МБАЛ Христо Ботев - Враца гр. Враца, бул. Втори юни №66
Телефони 092 66 51 10
Email mbal_vratza@abv.bg
официален сайт на МБАЛ Христо Ботев - Враца mbalvratsa.org


Към момента болницата е с разкрити 375 легла и 653 души персонал. Мисията на болницата е да осигури висококачествена и комплексна здравна помощ в няколко основни направления.

Управление

 

Орлин Цветков
изпълнителен директор

Д-р Цветанка Генкова
директор МД

Силвия Георгиева
директор ФИД

 

 


Георги Иванов  Гл.счетоводител

Валя Цветкова
Гл. мед. сестра

Петя Ангелова
Юрисконсулт

Мимоза Йолова
Технически сътрудник

Диагностична, лечебна и рехабилитационна дейност, осигуряване на стационарно и амбулаторно лечение, съответстващи на равнището на добрата медицинска практика; да повишава качеството на живот чрез медицинското обслужване, като се използват съвременните постижения в медицината.

Ценова листа

Да осигури равни възможности за лечение на населението в региона; да помогне за непрекъснатото обучение на персонала за усъвършенстване на професионалните им умения; да поддържа и увеличава удовлетвореността на пациентите от оказаната им надеждна и високоспециализирана помощ.

Управлението на болницата се осъществява в съответствие със Закона за лечебните заведения от Изпълнителен директор – Орлин Веселинов Цветков, директор Медицински дейности – д-р Цветанка Генкова, директор Финансово икономически дейности – Силвия Георгиева и главна медицинска сестра – Валя Тодорова Цветкова.
МБАЛ ХРИСТО БОТЕВ

Вижте по-голяма карта
МБАЛ ХРИСТО БОТЕВ