в Лаборатории, НЗОК
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
31248

Медицинска лаборатория

Медицинска лаборатория РусевАдрес на Лаборатория Русев гр. София, ул. Д.Моллов 1
Телефони 02 975 92 58
Email mdl_office(@)mail.bg
официален сайт на лаборатория - Русев www.mdlrusev.com

Лаборатория София
„Медико – диагностична лаборатория Русев“ ЕООД (МДЛ) е най – гоямата лаборатория за образна диагностика в България, с повече от 10 г. опит в използването на МРТ, КТ и конвенционалан рентгенова техника, предлагаща пълния диапазон от образни изследвания на ЦНС, на органите в гръдния кош и коремната кухина, и опорно – двигателния апарат.

Logorusev4rusev1rusev2rusev3rusev5rusev6rusev7

Медико – диагностична лаборатория Русев ЕООД (МДЛ) разполага с високо квалифицирани специалисти с дългодишен опит във всички области на Образната диагностика.

Диагностика
Медико-диагностични лаборатории Русев ЕООД е най-голямата и най-старата в България частна медицинска структура за специализирана ядрено-магнитно-резонансна диагностика.

Магнитно-резонансната томография (МРТ) e несравнима по обективност за преценката състоянието на мозъка, мозъчните стомахчета и обвивки, гръбначния мозък, мускулите на лицето, устата и езика, хипофизата, жлъчните пътища, простатата, тестисите, матката, яйчниците, всички стави и се отличава от всички останали скенери с отсъствието на вредни за здравето йонизиращи лъчения.

Лаборатории РУСЕВ - София

Модерната апаратура дава възможност за изследване на артериите и вените на главата и шията, тялото и крайниците без използване на контрастни материи, така също и перфектна оценка на функцията и състоянието на сърцето.

В ежедневния обем на работа влизат стандартни и специализирани изследвания на централната и периферна нервна система, опорно-двигателния апарат, ушите, очите и орбитите, всични коремни органи и структурите на шията и таза.

Съвместно с магнитно-резонансната диагностика, опитният екип развива класическите рентгенови методики и компютър – томографска диагностика, както и комплексната ехографска и мамографска оценка на състоянието на млечните жлези.

Лаборатории Русев първи в България разполагат с централен архив и дигитална връзка, което дава възможност за бърза и качествена консултанска помощ във всяко от подразделенията и в страната.

Екип
София


д-р Борислав Милев – лекар специалист образна диагностика
д-р Венко Нацков – лекар специалист образна диагностика

Пловдив


д-р Диана Попова – Управител – лекар специалист образна диагностика
д- р Мария Калчева – лекар специалист образна диагностика
д-р Здравко Димитров – лекар специалист образна диагностика

Варна


Д-р Миглена Стоева – лекар специалист образна диагностика
Д-р Николай Николов – лекар специалист образна диагностика

Бургас


Д-р Румен Грънчаров – лекар специалист образна диагностика

Благоевград


Д-р Андрей Янакиев – лекар специалист образна диагностика
Д-р Ивайло Зашев – лекар специалист образна диагностика

Плевен


Д-р Иван Симеонов – лекар специалист образна диагностика

Лабораториите са позиционирани в най – големите геадове на страната, като така са на разположение на пациентите от всички здравни региони.

Всички лаборатории на МДЛ Русев са свързани с уникална за България обща система за архивиранеи пренос на образи (PACS) syngo. plaza, позволяващанепрекъснат обмен и съхранение на данни между центровите.


Медицинска лаборатория

Вижте по-голяма карта
Медицинска лаборатория