в Лаборатории, НЗОК
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 1,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
32202
Медицинска лаборатория Русев  гр. София, ул. Д.Моллов 1
02 975 92 58
mdl_office(@)mail.bg
www.mdlrusev.com

„Медико – диагностична лаборатория Русев“ ЕООД (МДЛ) е най – гоямата лаборатория за образна диагностика в България, с повече от 10 г. опит в използването на МРТ, КТ и конвенционалан рентгенова техника, предлагаща пълния диапазон от образни изследвания на ЦНС, на органите в гръдния кош и коремната кухина, и опорно – двигателния апарат.

[nivo_slider source=“post“ link=“none“ size=“607×300″ limit=“8″ effect=“boxRandom“]

Медико – диагностична лаборатория Русев ЕООД (МДЛ) разполага с високо квалифицирани специалисти с дългодишен опит във всички области на Образната диагностика.

[spoiler title=“Диагностика“ style=“2″] Медико-диагностични лаборатории Русев ЕООД е най-голямата и най-старата в България частна медицинска структура за специализирана ядрено-магнитно-резонансна диагностика.

Магнитно-резонансната томография (МРТ) e несравнима по обективност за преценката състоянието на мозъка, мозъчните стомахчета и обвивки, гръбначния мозък, мускулите на лицето, устата и езика, хипофизата, жлъчните пътища, простатата, тестисите, матката, яйчниците, всички стави и се отличава от всички останали скенери с отсъствието на вредни за здравето йонизиращи лъчения.

Лаборатории РУСЕВ - София

Модерната апаратура дава възможност за изследване на артериите и вените на главата и шията, тялото и крайниците без използване на контрастни материи, така също и перфектна оценка на функцията и състоянието на сърцето.

В ежедневния обем на работа влизат стандартни и специализирани изследвания на централната и периферна нервна система, опорно-двигателния апарат, ушите, очите и орбитите, всични коремни органи и структурите на шията и таза.

Съвместно с магнитно-резонансната диагностика, опитният екип развива класическите рентгенови методики и компютър – томографска диагностика, както и комплексната ехографска и мамографска оценка на състоянието на млечните жлези.

Лаборатории Русев първи в България разполагат с централен архив и дигитална връзка, което дава възможност за бърза и качествена консултанска помощ във всяко от подразделенията и в страната.[/spoiler] [spoiler title=“Екип“ style=“2″ open=“true“] [note color=“#e0e0e0″]София


д-р Борислав Милев – лекар специалист образна диагностика
д-р Венко Нацков – лекар специалист образна диагностика
[/note] [note color=“#e0e0e0″]Пловдив


д-р Диана Попова – Управител – лекар специалист образна диагностика
д- р Мария Калчева – лекар специалист образна диагностика
д-р Здравко Димитров – лекар специалист образна диагностика
[/note] [note color=“#e0e0e0″]Варна


Д-р Миглена Стоева – лекар специалист образна диагностика
Д-р Николай Николов – лекар специалист образна диагностика
[/note] [note color=“#e0e0e0″]Бургас


Д-р Румен Грънчаров – лекар специалист образна диагностика
[/note] [note color=“#e0e0e0″]Благоевград


Д-р Андрей Янакиев – лекар специалист образна диагностика
Д-р Ивайло Зашев – лекар специалист образна диагностика
[/note] [note color=“#e0e0e0″]Плевен


Д-р Иван Симеонов – лекар специалист образна диагностика [/note][/spoiler]

Лабораториите са позиционирани в най – големите геадове на страната, като така са на разположение на пациентите от всички здравни региони.

Всички лаборатории на МДЛ Русев са свързани с уникална за България обща система за архивиранеи пренос на образи (PACS) syngo. plaza, позволяващанепрекъснат обмен и съхранение на данни между центровите.


Вижте по-голяма карта