в Медицински Центрове
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 12, 2020
31990
Медико-козметичен център Медея - Варна гр. Варна, ул. Н.Вапцаров 3 B
052 712 222 / 0878 712 222
info(@)medea.bg
www.medea.bg/

Медико-козметичен център Медея е на пазара на лазерните естетични услуги от 2001 г.
Нашата цел е да създаваме и предоставяме на Вас – нашите клиенти продукт, който да съответства на Вашите изисквания за качество и съвременно технологично ниво. В Медея ние искаме да се чувствате комфортно, обгрижени и възнаградени. Стремим се непрекъснато да изучаваме и да Ви предлагаме най-новите научно-технически достижения в професионалната сфера на дейността ни.

Поддържаме екип от високо квалифициран, специализиран и мотивиран персонал, който е обучен и сертифициран във Франция, Италия и у нас и в срок и професионално решава Вашите проблеми. Всеки специалист осъзнава важността на своите действия по отношение удовлетворяването на Вашите изисквания и просперитета на организацията. Проучваме Вашите потребности, изисквания и предложения, което ни служи за подобряване характеристиките на услугите и усъвършенстване на системата за управление на качеството.

Untitled

[note color=“beccdb“] ICOONE терапия

Умна машина извайва лице и лебедова шия, премахва целулит и локални мастни натрупвания, стяга кожата, укрепва капиляри, има и редица други приложения. За първи път в България: Мулти – Микро Алвеоларна Стимулация
Естетичната медицина работи с пълна пара за нашата перфектна визия и добро самочувствие. Последното изобретение, с което ни изненадва е авангардна машина, благодарение на която можем да се сдобием със секси дупе като на Дженифър Лопес или с лебедова шия като на Натали Портман.
От създателя на така познатото LPG – Инженер Джанфранко Тудико – но подобрено и модифицирано! С 37 различни видa програми за лице и тяло, това е интелигентният робот!

Чрез микро алвеоларна стимулация на съединителната тъкан се извършват три отделни действия – дренаж и натиск, стягане на кожата и ритмична стимулация. [/note] [spoiler title=“Услуги“ open=“0″ style=“2″]

IPL фотоподмладяване
ЛАЗЕРЕН ПИЛИНГ
IPL фотоепилация
Медико-естетични услуги
– Запълване на бръчки и устни
– Ботокс
– Химичен пилинг
– Мезотерапия
Радиочестотен лифтинг
Lift6 – Стегната кожа
LPG ЕНДЕРМОЛОГИЯ
Cellu M6 Keymodule i
Свръхмодерна, неагресивна техника

Единственият терапевтичен уред признат от F.D.A с гарантиран ефект върху:

-Целулит
-Оформяне на силует
-Отпусната кожа
-Оточни крака
-Белези
-Изгаряния
-Възстановяване след бременност
-Локализирани мазнини при мъже
-Травматология
-Лимфоедема
-Венозна недостатъчност
-Спортни терапии
-Anti-aging
-След липосукция
-Лениви черва
Ултразвукова липосукция
Масажи
CLEAR LIGHT ANTI ACNE
Лечение на псориазис
Козметика HISTOMER
Козметика JANSSEN
ICOONE терапия
[/spoiler]

Медея е сертифицирана по стандарт за качество ISO 9001:2000. Ние не допускаме създаване и предлагане на продукти с отклонение. Стремим се да осигурим най-модерна инфраструктура и удовлетворяване на най-високите международни санитарно-хигиенни норми. Ние не искаме да Ви променяме напълно, а да направим една малка красива промяна, която ще Ви даде увереност и самочувствие, че сте прекрасни и всъщност винаги сте били такива. Заповядайте, за да откриете различната грижа, която е само за Вас.


Вижте по-голяма карта