в Медицински Центрове, НЗОК
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
31151
МЦ Авицена гр. София, ул. Орехова гора № 17 Б
02 866 55 80 | 0894 363 074
  clinic(@)mc-avicena.com
www.mc-avicena.com/

Mедицински център Авицена започва своята дейност в началото на 2000 г. като частно лечебно заведение за извънболнична специализирана медицинска помощ.

Ние сме клиника в София , изградена като многопрофилен медицински център , предлагащ услугите на висококвалифицирани специалисти.

Качеството на предлаганата медицинска помощ, професионализмът, персоналното отношение и грижа за всеки пациент са водещи принципи в работата ни.

Нашата частна клиника предлага множество изследвания – клинични ,биохимични , микро-биолигични и ехографски.

Това, което обединява екипът на напата клиника, е теорията на древния персийски лечител и философ Авицена. Той е считал, че „болестта е разногласие между душата и съзнанието на човека”. Лекарят трябва да ”лекува заедно с тялото и душата на човека”.

Екипът на медицински център Авицена се ръководи от неговата философия в лечението. За нас пациентът е единство между физическо тяло и духовна същност.

Практикуваното от нас лечение се основава на няколко основни метода:
конвенционалната /официална/ медицина,
алтернативни /нетрадиционни/ подходи
българска народна медицина.
[spoiler title=“Кабинети“ open=“0″ style=“2″] Meдицински център Авицена разполага с кабинети оглавени от специалсти в различни области на медицината. Ние сне сплотен екип от лекари , работещи също така и във водещи болници в София.

Нашите кабинети са в различни области на медицината.С това целим да предложим разнообразна лекарска помощ на хората като я концнтрираме на едно място и така да спестим време в обикаляне на различни болници и поликлиники.

Различните кабинети са напълно оборудвани с модерна медицинска апратура , защото медицината и високите технологии трябва да вървят ръка за ръка , за да можем по- детайлно и точно да помогнем на нашите пациенти.

Основната ни цел винаги е да съберем колектив от специалисти , които са едни от най- добрите лекари в своята сфера.

Всички в нашия екип сме обединени от разбирането, че лечението служи и се развива единствено и само в името на здравето на хората.

Вярваме, че с етичност, професионализъм, коректност и отговорност във взаимоотношенията с всеки един от вас, ще успеем да помогнем да подобрите качеството си на живот, за да има повече здраве и радост в него.

[note color=“ecca61″]ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ
НЕФРОЛОГИЯ
ЕНДОКРИНОЛОГИЯ
КОЖНИ И ВЕНЕР. БОЛЕСТИ
АКУШЕР-ГЕНЕКОЛКОГИЯ
УШИ – НОС – ГЪРЛО
ОЧНИ БОЛЕСТИ
ХИРУРГИЧЕН КАБИНЕТ
ДЕТСКИ БОЛЕСТИ
НЕВРОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ
ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ
ПСИХИАТРИЧЕН КАБИНЕТ
ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ
ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ
БИЛКОЛЕЧЕНИЕ
ДИЕТОЛОГИЯ
ЕЛЕКТРО АКУКУПУНКТУРА [/note][/spoiler] [spoiler title=“Екип“ open=“0″ style=“2″] Медицински център Авицена предлага услугите на едни от най-добрите лекари в различни специалности на медицината.
Ние предлагане качествено обслужване и прегледи в области като :

вътрeшни болeсти , професионални болести , хомеопатия , нефрология , ендокринология , кожни и венерически болести , акушер-генекология , уши- нос – гърло , хирургия , неврология , очни болести , ортопедия и травматологиа ,псхиатрия , психология

На равно с това нашият екип разполага и със специалисти в по- алтернативни области на лечението , които също са неделима част от бъдещето на медицината. Това са сфери като:

диетология , билколочение и народна медицина , електро акупунктура

Целият екип на медицински център Авицена е обединен от разбирането, че лечението служи и се развива единствено и само в името на вашето здраве.

В нашата клиника вярваме , че с етичност, професионализъм, коректност и отговорност във взаимоотношенията с всеки един от вас, ще успеем да помогнем за подобряването на вашето здраве и начин на живот.
[/spoiler] [note color=“e2fffe“]Записването за преглед е възможно от:
ПОНЕДЕЛНИК до ПЕТЪК- от 8:00 до 20:00
и
в СЪБОТА – от 8:00 до 18:00
Телефони за записване на преглед:
· 02/ 866 55 80,
· 0894 363 074.[/note]


Вижте по-голяма карта