в Медицински Центрове
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: февруари 7, 2019
31397

Контактна информация

  • Медицински център АФРОДИТА
  • Съхранение на стволови клетки
  • София, ул. „Проф. Марин Големинов“ 3B
  • 02 806 00 60
  • afrodita@afroditamc.com

Медицински център Афродита е модерна кликника, специализирана във ин витро процедурите, съхранението на стволови клетки от пъпна връв и лазерна терапия.

Новата ни сграда се намира в гр. София, кв. Кръстова Вада / след кв. Хладилника / и е създадена за да ви осигури медицински услуги от най-висок стандарт, при пълен комфорт и дискретност.

Процедурите ни отговарят на най-високите стандарти за качество и сигурност.

Всички наши доктори са сертифицирани специалисти с дългогодишен опит и доказан успех в областта, а базата и медицинското ни оборудване посрещат международните изисквания за хигиена и безопасност.

Предлагаме услуги в сигурна и дискретна обстановка, близо до центъра на София.

Медицински център Афродита e модерна клиника, специализирана в ин витро процедурите, съхранение на стволови клетки от кръв и тъкан от пъпна връв и лазерна терапия. Тя е създадена от холандския холдинг Absolute Property. Сградата ни се намира в кв. Кръстова Вада, където ще Ви осигурим медицински услуги от най-висок стандарт, при пълни комфорт и дискретност.

Репродуктивното здраве е наш приоритет. Процесът по ин-витро оплождане е отлична възможност да имате свое дете и затова екипът ни, освен със съпричастност и подкрепа, ще работи и с непрекъснат професионален стремеж към постигане на оптимални резултати.

Медицински център Афродита Ви дава възможност да съхраните стволови клетки – кръв и тъкан от пъпната връв по време на раждането на Вашето бебе. Съхранението на хемопоетични, мезенхимни и стволови клетки от пулпа на млечен зъб е застраховката в трудни моменти за вас и любимите ви хора, защото да спасиш живот е най-важното.

[spoiler title=“Услуги“ open=“0″ style=“2″]
♦ Консултация АГ
♦ Преглед 4Д ехограф
♦ Фетална морфология
♦ Преглед Уролог
♦ Консултации за безплодие
♦ Ултразвук с цветен доплер
♦ Консултация с андролог
♦ Семенен анализ
♦ Разширен семенен анализ
♦ TESE екстракция на сперматозоиди от тестиса
♦ PESA подкожна аспирация на
♦ Сперматозоиди от епидидима
♦ Лабораторни услуги след TESE/PESA
♦ Съхраняване на сперма за 1 година
♦ Донор сперма
♦ Съхраняване на ембриона (вкл.1 година съхраняване)
♦ Съхраняване на ембриона-ежегодно обновяване
♦ Трансфер на замрaзени ембриони[/spoiler]
[spoiler title=“Съхранение на стволови клетки и мезенхимни клетки“ open=“1″ style=“2″]
МЦ Афродита е изключителен представител за България на Фамилна тъканна банка Future Health за съхранение на стволови и мезенхимни клетки.

Разполагаме с информационет пакет, който ще Ви бъде изпратен. В него ще намерите всичко, което трябава да знаете за стволовите клетки, за тяхното извличане и съхранение.
Съхранението на хемопоетични и мезенхимни стволови клетки е застраховката Ви в трудните моменти за Вас и Вашето семейство.

Ние предлагаме гъвкави схеми за плащане, съобразени с Вашите изисквания и възможности.[/spoiler]

МЦ Афродита е един изключително гарантиран и пълноценен център базиран на пълно оборудване, опитни специалисти и световно известни консултанти. Нашият отдел за репродуктивна медицина е създаден в началото на 2008 год. и оттогава предлагаме непрекъснато нашите услуги с огромен успех. Високото качество на функциониране и непрекъснато обучение на нашите специалисти, заедно с високите проценти успеваемост и гъвкава ценова политика продължава да привлича голям брой двойки от цяла България.