в Медицински Центрове, НЗОК
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
313498
Медицински Център БРОД гр. София, ул.Костина №6
02 859 60 71 / 02 480 88 73 / 0885 65 49 25
mc_b_slavchev(@)abv.bg

Медицински център д-р Божидар Славчев е създаден през 2004 година и предлага високоспециализирано наблюдение и лечение на заболявания, осъществявано от специалисти от 7 различни области на медицината.

В Медицински център д-р Божидар Славчев се осъществява извънболнична специализирана медицинска дейност чрез диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на хронично болни и застрашени от заболяване лица, профилактика на болести и ранно откриване на заболявания в областта на акушерството и гинекологията, гинекологичната онкология, урологията, кардиологията, хирургията, дерматологията и вътрешните болести.

Центърът разполага със собствена съвременно оборудвана база, която включва специализирани кабинети по акушерството и гинекология, урология, образна диагностика, кардиология и вътрешни болести, хирургия и дерматология, както и манипулационна за амбулаторни интервенции, и помещение за почасов престой на пациентите.

Диагностично- лечебната дейност в медицинския център се осъществява от специалисти с дългогодишен професионален опит и призната специалност в оборудвани със съвременна апаратура кабинети.
[spoiler title=“Екип“ open=“0″ style=“2″]

Д-р Божидар Славчев – Специалист акушер-гинеколог, онколог, хирург, уролог
Д-р Веселин Дяволов – акушер-гинеколог
Д-р Виктория Благоева – акушер-гинеколог
Д-р Мариaна Ковачева – акушер-гинеколог
Д-р Веселка Гергoва – кардиолог и вътрешни болести
Д-р Камен Плосков – анестезиолог
Д-р Ася Данчева – дерматолог, венеролог
Люба Угринова – акушерка
Ния Недкова – техн. сътрудник
[/spoiler]

През 2008 г. Медицински център д-р Божидар Славчев премина през успешна процедура по акредитация пред Министерство на здравеопазването и получи отлична оценка за срок от 5 години.

През Медицински център д-р Божидар Славчев годишно минават над 3000 пациента, които получават своевременно и адекватно обслужване и лечение.

[box title=“Специалности“ color=“#2cabe2″]
  • Акушерство и гинекология
  • Урология
  • Образна диагностика
  • Кардиология и вътрешни болести
  • Дерматология, венерология, естетична медицина
  • Хирургия
[/box]

Центърът работи с частни пациенти, както и с пациенти със сключен договор за допълнително здравно осигуряване със Здравно-осигурителен фонд „ДЗИ”.

график


Вижте по-голяма карта