в София
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
32051

Контактна информация

erdev-clinic-logo

За Проф. Д-р Николай Сердев, д.м.н.

prof d-r serdev
Проф. Д-р Николай Сердев, д.м.нхирургия и козметична хирургия

Проф. Д-р Николай Сердев, д.м.н., е сертифициран специалист по обща хирургия и козметична хирургия. От 1988 до 1996 г. e заместник ръководител на Клиниката по изгаряния, пластична и естетична хирургия към Военномедицинска Академия, София. Той е почетен професор в Нов Български Университет и програмен директор на Международната университетска програма по козметична хирургия.

Д-р Сердев е обучил стотици лекари в световен мащаб в областта на естетичната хирургия и минимално инвазивните медицински процедури. Той е съ-основател на Европейската Асоциация по Естетична Хирургия, а също и на Международния Борд по Козметична Хирургия (2003г., когато са проведени първите изпити).

Под ръководството на Николай Сердев, през 2001 г. МЦ „Естетична Хирургия, Естетична Медицина“, стана център за обучение за професионалисти в областта на козметичната хирургия, след решение на организационният комитет на Федерацията за Ресторативна и Козметична Хирургия.

Д-р Николай Сердев е също изобретател на метода „Епителни клетки (пресни кератиноцити, адхезирани към колагенни микроносители)“ – за лечение на рани, изгаряния и атонични хронични рани.

Д-р Сердев разделя времето си между клиниката си, НБУ в София и кратки пътувания за практически обучения на хирурзи в страни от всички континенти. Д-р Николай Сердев е автор на множество публикации по хирургия, пластична реконструктивна и естетична хирургия, козметична хирургия и медицина, авторски статии във водещи медицински списания, редактор на множество медицински издания и книги.

Основна дейност

Лице

Лифтинги и процедури за лице / Лифтинг шевове на Сердев

Лицето се състои от множество различни зони, които можем да повдигнем и/или коригираме поотделно или в различни комбинации, според нуждите на пациента. Използваме авторските методи „лифтинг шевове на Сердев„, които са мини-инвазивни и атравматични лифтинг методи и не оставят белези.

ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ

Ринопластика

Ринопластика – процедури

Ние извършваме множество атравматични операции на нос (ринопластика). Методите на д-р Николай Сердев ни позволяват да коригираме носа и да постигнем правилни пропорции, обеми и ъгли, без травма, без гипсове и без тампони. Липсват синини около очите.

ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ

Тяло

Лифтинги и процедури за тяло / Лифтинг шевове на Сердев

Тялото се състои от множество различни зони, които можем да повдигнем и/или коригираме поотделно или в различни комбинации, според нуждите на пациента. Използваме авторските методи „лифтинг шевове на Сердев“, които са мини-инвазивни и атравматични лифтинг методи и не оставят белези.

ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ

Липо

Процедури – Липосукция / VASER Ултразвукова липоскулптура

Д-р Сердев е екперт по липосукция, по метода „ултразвукова липоскулптура“ с VASER. Неговият метод ни позволява да скулптурираме лицето и тялото с минимална травма, но ефективно премахвайки мастните депа.

ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ

Присаждане на коса

Присаждане на коса – Biofibre

За присаждане на коса в случаи на оплешивяване, в нашата клиника прилагаме методите за трансплантация или имплнатация. Най-добри резултати получаваме с имплантация на изкуствена коса Biofibre. Оплешивяването се дължи на комбинация от стареене, хормонални промени и генетична история. Колкото по-рано започне оплешивяването, толкова е по-изразено. То може да бъде също резултат от травма или изгаряния.

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОЦЕДУРАТА