в Медицински Центрове
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
3733

Неолайф

Медицински център НеолайфАдрес гр. София, ул. Ангел Кънчев 34
Телефони 02 996 39 60 | 0877 54 54 04
Email neolife@abv.bg
Медицински център Неолайф www.neolife.com.tr

Неолайф

Медицинският център Неолайф е специализиран онкологичен център, който е оборудван с последната дума на техниката и разполага с международно признати лекари и други медицински специалисти, които боравят с най-съвременните протоколи за лечение и се отнасят със състрадание към всеки пациент, който имат честта да обслужват.

Медицински център Неолайф осигурява прецизно подготвени индивидуални програми за лечение на всеки един пациент чрез най-щателно проучване на последните развития в технологията и интегрирани методи за лечение.

trubeam_neolife

Медицински център Неолайф не само провежда задълбочени и изчерпателни изследвания за диагностицирането и лечението на раковите заболявания, а също и работи съвместно с Турската фондация за борба с рака и съдейства в нейната благородна мисия.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР НЕОЛАЙФ РАЗПОЛАГА СЪС СЛЕДНИТЕ АМБУЛАТОРНИ КЛИНИКИ:


♦ Обща хирургия ♦ Медицинска онкология ♦ Радиационна онкология ♦ Гинекология ♦ Хематология ♦ Радиология ♦ Психотерапия ♦ Психиатрия ♦ Медицинска физика
Услуги
Най-жизненоважната крачка за успешно лечение е ранната и точна диагноза. Благодарение на техническите възможности и прецизната работа на отделенията по радиология, ядрена медицина, генетика и патология и лабораторията, ние сме уверени в нашето диагностициране.

В допълнение към нашите амбулаторни клиники, нашите отделения по медицинска и радиационна онгология формират нашите области на специализация. Като се придържа към най-новите разработки в технологията и лечебни протоколи, Неолайф има за цел да осигури здравно лечение по най-високите световни стандарти. Моля, кликнете по-долу за повече информация за нашите услуги.

Диагностика
Лечение
Други услуги

Екип
Едно от основните ни предимства е нашият екип от опитни лекари и медицински състав, които са посветили живота си на доброто здраве на нашите пациенти и лечението на раковите заболявания. Нашият международно признат екип от лекари и състрадателен помощен персонал са отдадени на идеята да се докоснат до живота на хората, които са го поверили на Неолайф.