в Медицински Центрове
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 12, 2020
31201
Медицински център Неолайф гр. София, ул. Ангел Кънчев 34
02 996 39 60 | 0877 54 54 04
neolife@abv.bg
www.neolife.com.tr

Медицинският център Неолайф е специализиран онкологичен център, който е оборудван с последната дума на техниката и разполага с международно признати лекари и други медицински специалисти, които боравят с най-съвременните протоколи за лечение и се отнасят със състрадание към всеки пациент, който имат честта да обслужват.

Медицински център Неолайф осигурява прецизно подготвени индивидуални програми за лечение на всеки един пациент чрез най-щателно проучване на последните развития в технологията и интегрирани методи за лечение.

trubeam_neolife

Медицински център Неолайф не само провежда задълбочени и изчерпателни изследвания за диагностицирането и лечението на раковите заболявания, а също и работи съвместно с Турската фондация за борба с рака и съдейства в нейната благородна мисия.

[note color=“eacaa7″] МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР НЕОЛАЙФ РАЗПОЛАГА СЪС СЛЕДНИТЕ АМБУЛАТОРНИ КЛИНИКИ:


♦ Обща хирургия ♦ Медицинска онкология ♦ Радиационна онкология ♦ Гинекология ♦ Хематология ♦ Радиология ♦ Психотерапия ♦ Психиатрия ♦ Медицинска физика [/note] [spoiler title=“Услуги“ open=“1″ style=“2″] Най-жизненоважната крачка за успешно лечение е ранната и точна диагноза. Благодарение на техническите възможности и прецизната работа на отделенията по радиология, ядрена медицина, генетика и патология и лабораторията, ние сме уверени в нашето диагностициране.

В допълнение към нашите амбулаторни клиники, нашите отделения по медицинска и радиационна онгология формират нашите области на специализация. Като се придържа към най-новите разработки в технологията и лечебни протоколи, Неолайф има за цел да осигури здравно лечение по най-високите световни стандарти. Моля, кликнете по-долу за повече информация за нашите услуги.

♦ Диагностика
♦ Лечение
♦ Други услуги
[/spoiler] [spoiler title=“Екип“ open=“1″ style=“2″] Едно от основните ни предимства е нашият екип от опитни лекари и медицински състав, които са посветили живота си на доброто здраве на нашите пациенти и лечението на раковите заболявания. Нашият международно признат екип от лекари и състрадателен помощен персонал са отдадени на идеята да се докоснат до живота на хората, които са го поверили на Неолайф.
[/spoiler]