в Медицински Центрове, НЗОК
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
34054
Акушерство и гинекология Стара Загора гр. Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов №87
042 62 20 32 / 0888 712 162
 hi(@)niakircheva.bg
www.niakircheva.bg

Медицински Център Д-Р НИЯ КИРЧЕВА се намира в идеалния център на град Стара Загора. Разположен е в съвременна бизнес сграда с осигурен достъп на хора със специфични двигателни изисквания.

[nivo_slider source=“post“ link=“none“ size=“607×288″ limit=“8″ effect=“random“]

Центърът е с модерно оборудване и хигиенично обзавеждане по изискванията на добрата медицинска практика. Медицинският Център в Стара Загора разполага с 3D/4D видеозон, колпоскоп, коагулатор, фетален монитор, осигуряващ запис на сърдечната дейност на плода (плодовете), както и на маточна активност.

[box title=“Услуги“ color=“#969696″] [spoiler title=“Ултразвуков преглед“ open=“0″ style=“2″] В гинекологията и в акушерството ДИАГНОЗАТА СЕ ПОСТАВЯ НА 2D. Това означава, че образът е двуизмерен, черно-бял, трудно разбираем за пациентите.Съвременната апаратура е с много високи показатели по отношение на качеството на образа.

Това са мощни компютри, които обработват информация добита не от две, а вече от три взаимно перпендикулярни равнини – три измерения. Четвъртото измерение – това е времето – т.е. триизмерен образ в реално време.

Доплеровото изследване – пулс, цветен, пауър – е съществена част от високия стандарт в ехографията. Съвременната апаратура – безвредна и висококачествена – дава големи възможности в профилактиката и диагнозата на онкологичните заболявания, проследяването на нормална и патологична бременност.[/spoiler] [spoiler title=“Тъканно-деструктивно лечение“ open=“1″ style=“2″] Безболезнена процедура – унищожаване на доброкачествени изменения по маточната шийка след предшествуваща колпоскопия с цитонамазка[/spoiler] [spoiler title=“Онкопрофилактика“ open=“0″ style=“2″] Това е основен метод за ранно откриване на рак на маточната шийка. Представлява изследване на клетките от канала и от повърхността на шийката, взети чрез меки четчици.

Специалист патохистолог ги оцветява по специфичен начин и ги разглежда под микроскоп, след което дава заключение.[/spoiler] [spoiler title=“Прекъсване на бременност по желание-до 12 гест. седмица“ open=“0″ style=“2″] Може да се извърши с пълна краткотрайна венозна анестезия или с местна – парацервикален блок, комбиниран със спазмолитик. Добре е да не се изчаква последния възможен срок, позволен от закона, а той е 12 г.с. Манипулацията е свързана с по-малък оперативен риск, когато се прави до 9-10 г.с.

Все по-често се практикува прекъсване на нежелана бременност с медикаменти – простагландини. В Европа това е рутинна практика. В България се използуват само за прекъсване на бременност по медицински показания .

Нашият опит е, че когато се цели прекъсване на бременност по желание, най-добри резултати се получават при комбинирането на простагландините с инструменталното почистване на маточната кухина. По този начин се избягват честите продължителни неправилни кръвотечения и риска от задържане на плодна част в маточната кухина.[/spoiler][/box] [document file=“http://www.niakircheva.bg/content/services/attachment_486_1323281705.pdf“ width=“607″ height=“300″] [note color=“f3ddcf“]

[button link=“http://www.niakircheva.bg/babies/#/baby/1″ color=“#808080″ size=“2″ style=“2″ dark=“0″ radius=“auto“ target=“blank“]Виж бебетата на Медицински Център НИА КИРЧЕВА[/button] [/note]

Центърът извършва инструментални манипулации под краткотрайна венозна анестезия и разполага с пълното оборудване за тях. Нашият високо квалифициран екип има над 20 годишен опит в системата на здравеопазването и родилната помощ.

[quote style=“1″] МЦ Д-Р НИЯ КИРЧЕВА работи и по договор с РЗОК.

Д-р Кирчева работи и в болница НиаМед.

Д-р Георгиев – специалист Вътрешни болести и Функционална диагностика- ехография на коремни органи, щитовидна жлеза, тестиси, гърди.
[/quote]


Вижте по-голяма карта