в Медицински Центрове, НЗОК
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
33184

Медицински центрове Стара Загора

Акушерство и гинекология Стара ЗагораАдрес гр. Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов №87
Телефони 042 62 20 32 / 0888 712 162
Email hi(@)niakircheva.bg
НИЯ КИРЧЕВА www.niakircheva.bg

Медицински центрове Стара Загора

Медицински Център Д-Р НИЯ КИРЧЕВА се намира в идеалния център на град Стара Загора. Разположен е в съвременна бизнес сграда с осигурен достъп на хора със специфични двигателни изисквания.

Акушерство и гинекология Акушерство и гинекология Стара Загора324Акушерство и гинекология Стара Загора2Акушерство и гинекология Стара Загора17Акушерство и гинекология Стара Загора

Центърът е с модерно оборудване и хигиенично обзавеждане по изискванията на добрата медицинска практика. Медицинският Център в Стара Загора разполага с 3D/4D видеозон, колпоскоп, коагулатор, фетален монитор, осигуряващ запис на сърдечната дейност на плода (плодовете), както и на маточна активност.

Услуги
Ултразвуков преглед
В гинекологията и в акушерството ДИАГНОЗАТА СЕ ПОСТАВЯ НА 2D. Това означава, че образът е двуизмерен, черно-бял, трудно разбираем за пациентите.Съвременната апаратура е с много високи показатели по отношение на качеството на образа.

Това са мощни компютри, които обработват информация добита не от две, а вече от три взаимно перпендикулярни равнини – три измерения. Четвъртото измерение – това е времето – т.е. триизмерен образ в реално време.

Доплеровото изследване – пулс, цветен, пауър – е съществена част от високия стандарт в ехографията. Съвременната апаратура – безвредна и висококачествена – дава големи възможности в профилактиката и диагнозата на онкологичните заболявания, проследяването на нормална и патологична бременност.

Тъканно-деструктивно лечение
Безболезнена процедура – унищожаване на доброкачествени изменения по маточната шийка след предшествуваща колпоскопия с цитонамазка
Онкопрофилактика
Това е основен метод за ранно откриване на рак на маточната шийка. Представлява изследване на клетките от канала и от повърхността на шийката, взети чрез меки четчици.

Специалист патохистолог ги оцветява по специфичен начин и ги разглежда под микроскоп, след което дава заключение.

Прекъсване на бременност по желание-до 12 гест. седмица
Може да се извърши с пълна краткотрайна венозна анестезия или с местна – парацервикален блок, комбиниран със спазмолитик. Добре е да не се изчаква последния възможен срок, позволен от закона, а той е 12 г.с. Манипулацията е свързана с по-малък оперативен риск, когато се прави до 9-10 г.с.

Все по-често се практикува прекъсване на нежелана бременност с медикаменти – простагландини. В Европа това е рутинна практика. В България се използуват само за прекъсване на бременност по медицински показания .

Нашият опит е, че когато се цели прекъсване на бременност по желание, най-добри резултати се получават при комбинирането на простагландините с инструменталното почистване на маточната кухина. По този начин се избягват честите продължителни неправилни кръвотечения и риска от задържане на плодна част в маточната кухина.

Центърът извършва инструментални манипулации под краткотрайна венозна анестезия и разполага с пълното оборудване за тях. Нашият високо квалифициран екип има над 20 годишен опит в системата на здравеопазването и родилната помощ.

МЦ Д-Р НИЯ КИРЧЕВА работи и по договор с РЗОК.

Д-р Кирчева работи и в болница НиаМед.

Д-р Георгиев – специалист Вътрешни болести и Функционална диагностика- ехография на коремни органи, щитовидна жлеза, тестиси, гърди.

Медицински центрове Стара Загора

Вижте по-голяма карта
Медицински центрове Стара Загора