в Варна, Медицински Центрове, София
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: октомври 26, 2018
32286

Контактна информация

On Clinic Bulgaria

Основна информация

Уважаеми пациенти, след София и Варна Он клиник разширява дейността си в Бургас – третият филиал на клиниката в България. Он клиник е част от най-голямата международна медицинска мрежа Advanced Medical Institute с над 130 филиала в цял свят.

Корпорацията On Clinic International е основана през 1987 г. и е придобила статут на най-голямата международна мрежа от медицински центрове, разположени в над 30 страни. Мрежата от клиники наброява над 120 филиала в цял свят – от Израел, Япония, Австралия, Чехия, Мексико, Индонезия, Румъния, Русия до Мексико.

Лекарите от всички отделения на корпорацията поддържат помежду си постоянна връзка и преминават обучение зад граница, което им позволява да натрупват съвместен опит и да го предават вътре в мрежата. Този факт демонстрира огромните възможности на On Clinic International, в чийто филиали са преминали лечение над 1 900 000 пациенти.

„Он клиник – България” стартира дейността си през октомври 2004 г.

„Он клиник – България“ е специализирана в:

[spoiler title=“Гарантирано възстановяване на ПОТЕНТНОСТТА“ open=“0″ style=“2″]

Кога да посетите урологичното отделение на „Он клиник“?

Ако искате осезаемо да подобрите сексуалните си възможности.

Ако ви безпокоят проблеми с потентността – отслабване на ерекцията или нейното отсъствие.

Ако не ви удовлетворява продължителността на половия акт или се оплаквате от преждевременната еякулация.

Ако страдате от аденом на простатата.

Изследването включва:

ранна диагностика на аденома и рака на простатата;

изследване на кръвотока в съдовете и измерване на чувствителността в половата област;

тест на еректилната функция.

Курсът на лечение

Лечението протича по индивидуална програма.

Методът гарантира успех в 98% от случаите.

Лечението е ефективно при мъже със съпътстващи сърдечно-съдови заболявания, диабет, високо кръвно налягане.

Резултатите се наблюдават след първото посещение.

Какви се резултатите

подобряване и възстановяване на потентността;

увеличаване на честотата и продължителността на половия акт;

максимално удоволствие в сексуалния живот[/spoiler]
[spoiler title=“Премахване на ХЕМОРОИДИ и АНАЛНИ ФИСУРИ без болка и без операция“ open=“0″ style=“2″]

Хемороидите засягат около 50% от населението. В областта на ануса са разположени кръвоносни съдове, които представляват хемороидални възли. Нарушението в работата на тези кръвоносни съдове поражда проблема: хемороидалните възли нарастват, започват да болят и да кървят и като следствие – всяко посещение в тоалетната е съпроводено от неприятни, болезнени усещания. При хемороидите се наблюдават 4 стадия на развитие.

Фисурата е незаздравяваща цепнатина в аналната област. При дефекация тя причинява силна болка и е съпътствана от кръвотечение.[/spoiler]
[spoiler title=“Уникално лечение на ПСОРИАЗИС без хормони, с натурални продукти“ open=“0″ style=“2″]

Лекарите единодушно твърдят, че псориазисът е заболяване-загадка. До момента не е известна причината, която предизвиква появата на псориазиса. Съществуват множество мнения, но нито едно не е успяло да обедини специалистите.

Това, което знаем за псориазиса е, че е хронично заболяване на кожата. Не е заразно и не се предава чрез ръкостискане или други телесни контакти. Поразява хора от всички възрасти като най-често 20-25-годишни. По тялото се появяват неестетични червени петна, които започват да образуват люспи и след време се отделят от кожата.

На общото състояние на организма псориазисът не се отразява сериозно – това е заболяване, с което можете да продължавате да работите и да живеете, също както и преди. Това обаче не означава, че можете да го игнорирате. Страдащите от псориазис изпитват сериозен дискомфорт и неудобство заради вида на лющещата се кожата и постоянния сърбеж. В някои случаи съществува опасност заболяването да засегне ставите (псориатичен артрит).

Как може да се повлияе върху протичането на заболяването?

Целта на всеки страдащ от псориазис е да достигне до състояние на ремисия (затишие на заболяването), след което да я задържи максимално дълго.

Медицинската мрежа от клиники “Он клиник” е разработила уникален метод за лечение на псориазис, който се базира изцяло на натурални продукти:

Екстракти от кал от Мъртво море;

Растителни екстракти с антигъбично и с антибактериално действие;

Противовъзпалителни растителни екстракти.

Препаратите не съдържат кортикостероидни хормони и имуносупресори.

Те почистват поразения участък от люспите и благодарение на растителните екстракти и натуралните масла, участващи в състава им, оказват омекотяващо и противовъзпалително действие върху кожата. [/spoiler]
[spoiler title=“Лечение на ТРУДНО ЗАРАСТВАЩИ РАНИ“ open=“0″ style=“2″]

Диабетно стъпало, варикозни язви, атонични рани – това са основните разновидности на трудно зарастващите рани. При тях се наблюдава разрушаване на тъканите. Образуването им най-често е в резултат на:

протичащ инфекциозно-възпалителен процес;

лошо кръвоснабдяване в областта на раната;

съпътстващи тежки заболявания – диабет, злокачествени образувания, имунодефицит, авитаминоза;

неправилна хирургическа обработка на раната.

Усложненията, които възникват, поразяват кръвоносните съдове и това превръща лечението в изключително сложен и продължителен процес. Какъв е критерият за определяне на тежестта на раната? В случай, че в продължение на 8 седмици, въпреки приложена адекватна терапия, раната не проявява тенденция към зарастване, то тя се смята за хронична. За нормалното зарастване на раната са необходими няколко условия: стерилност на повърхността, краищата на раната да са в максимална близост, възможност на кожата да се възстановява. Ако тези условия отсъстват, зарастването на раната се затруднява.

Възпаление на раната, предизвикано от инфекция, възпрепятства синтеза на нови клетки в кожата. Това от своя страна влошава кръвоснабдяването в областта на раната и потиска имунитета, който се бори с попадналата в раната инфекция. Затова се препоръчва лечението на трудно зарастващите рани да протича съвместно с лечението на основното заболяване. Наличието на болка и продължаващото увреждане на тъканите се приемат като сериозен показател за задълбочаване на проблема.

Лечението, което се прилага в „Он клиник” е по утвърден метод, използващ последните достижения на медицината. То води до частично или пълно зарастване на раната. Прегледът, който се извършва, включва измерване на дължина, ширина, дълбочина, окръжност и изчисляване на прощ и обем. С помощта на доплерово изследване се определя чувствителността на съдовете. Тези параметри са главни индикатори за начина и степента на зарастване на раната, за нейната гранулация и епителизация. Лечението в „Он клиник” е подходящо при всички видове хроничнви рани. Чрез него се възстановява балансът и се постига удовлетворителна чистота на кожата.

Чрез лечението на трудно зарастващи рани в „Он клиник” се създава стерилност в раната, кръвоснабдяването се подобрява, стимулира се регенерацията на кожата.[/spoiler]