в Медицински Центрове
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
3701

Свети Иван Рилски - Тутракан

Медицински Център Свети Иван Рилски - ТутраканАдрес гр. Тутракан, ул. Трансмариска №69
Телефони 0700 10216 | 0866 605 60 | 0866 600 85
Email ivanrilski_mc(@)abv.bg
Медицински Център Свети Иван Рилски - Тутракан https://zdravenspravochnik.com/?p=3200

Свети Иван Рилски - Тутракан
Медицински център „Св. Иван Рилски” – ООД – Тутракан отвори врати на 19 октомври 2006 г., като е най-модерно оборудван и обособен за акушеро- гинекологична помощ. Повече от четири години работим в областта на асистираната репродукция в частта вътреметочни инсеминации. От декември 2010 г. имаме разрешение от Изпълнителна агенция по трансплантации и Министерство на здравеопазването за всички дейности по асистирана репродукция.

rilski1rilski2rilski3rilski4

В момента сме екип от 18 човека – акушер-гинеколози, ембриолози, акушерки, лабораторни лекари, анестезиолози, специалисти по здравни грижи, административен персонал, които от 4 години интензивно се подготвят за тази дейност. Щастливи сме, че успяхме с много усилия да изградим този екип и да създадем тази чудесна база в регион, в който се чувства изразен дефицит на такава помощ.

С удоволствие можем да споделим, че МЦ „Св. Иван Рилски” – ООД, Тутракан е част от групата ин витро центрове на ЦРЗ „Надежда” с ръководител д-р Георги Стаменов. Обедини ни идеята да предложим унифицирана, висококвалифицирана и съпоставима с европейските стандарти комплексна помощ в областта на репродуктивната медицина.

Медицинският център предлага и качествена пренатална диагностика, включително и 4D ехографии, фетална морфология и цялостно следене на бременността. Извършват се и пълен обем лапароскопски и хистероскопски операции в контекста на комплексното лечение на стерилитета. Ендоскопските операции и родилната помощ, които осъществяваме са възможни благодарение на съвместната дейност с многопрофилната болница в града.

Дълбоко сме убедени, че изкуството да даряваш (както в материален, така и в чисто духовен аспект) е ключът към истинската ни човешка същност.

Ще бъдем щастливи, ако хъсът и енергията, които влагаме като обединен екип в квалификация, оборудване и прекрасни условия, доведат до сбъдване на мечтите на хората с репродуктивни проблеми.

Пожелаваме си разум и сила, за да помагаме на всички, които се нуждаят от нас и да имаме удоволствието да сме щастливи с тяхното щастие.
Свети Иван Рилски - Тутракан

Вижте по-голяма карта
Свети Иван Рилски - Тутракан