в Лаборатории, Медицински Центрове
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
3963
Инвитро София гр. София, бул.Мария Луиза №92
02 931 00 22 | 0899 920 003 | 0889 739 896
dr.ianakieva(@)gmail.com
www.invitrosofia.com

Ние сме клиника за диагностициране и лече-ние на безплодието при жените и мъжете. Освен това предлагаме гинекологични услуги и профилактични прегледи и извършваме хормонални и кръвни изследвания.

Притежаваме сключен договор за съвместна работа и финансиране с Фонда за репродуктивно здраве и подготвяме пълния пакет изискуеми документи (изследвания и епикриза), за да можете да кандидатствате за финансиране на процедура ин-витро от фонда.

Д-р Таня Янакиева и д-р Георги Вакрилов са сред пионерите по прилагането на ин-витро процедурата в България – вече повече от 20 години.


Ин Витро ФОРУМ – Коментари, Въпроси и мненияКРАТЪК СПИСЪК НА ПРОЦЕДУРИТЕ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

ИН-ВИТРО

Представлява вземането на зрели яйцеклетки от жената, оплождането им от сперматозоиди в лабораторни условия и трансферирането на получените ембриони обратно в матката на жената 2-5 дни след оплождането. Това е избор на лечение при пациентки с увредени, запушени или липсващи маточни тръби. Освен това се прилага и при случаи на стерилитет с неизяснен произход, ендометриоза, тазово-възпалителна болест, ранно намаляване на яйчниковия резерв и свързан с тях инфертилитет, различни имунологични фактори, нарушения в овулацията и леки до умерени форми при мъжки фактор на безплодие.

ЦИТОНАМАЗКА

Взимане на секрет от влагалището за микроскопско изследване. Лекарят поставя спекулум, който помага да се разгледа добре шийката на матката. Именно тук на по-късна възраст може да се развият болестни изменения. Благодарение на цитонамазката те се откриват много преди да се превърнат в проблем. С тънка дървена шпатула или друг тънък инструмент лекарят обира малко от повърхностните клетки на слизестата обвивка на шийката. Процедурата не е болезнена. Всяка жена над 18 г. трябва да бъде изследвана профилактично с цитонамазка веднъж годишно.

ЛЕЧЕНИЕ НА ГИНЕКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

успешно диагностициране и лечение на гинекологични заболявания чрез прилагане на най-модерна технология, апаратура и медикаменти.Вижте по-голяма карта