в Медицинско оборудване и консумативи, Полезно
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: август 22, 2018
31235

Контактна информация

logo-medimac-ms-new

Основна информация

“Медимаг-МС” е специализирана в доставката на медицинско оборудване, апаратура и продукти в областта на кардиологията, сърдечната хирургия, неврохирургията, обща хирургия, радиология, хематологията, както и в общо болничната дезинфекция и медицински консумативи.

Сред специфичните дейности на фирмата е внедряването на медицинско ноу-хау на световно ниво.

Ние се стремим да предлагаме на българския пазар най-новите продукти и иновативни медицински технологии от цял свят.

medicinsko-oborudvane

Фирмите, които “Медимаг – МС“ ООД представя на българския пазар са световни лидери в своята област. Техните високи стандарти и непрекъснат стремеж към продуктови подобрения и иновации са гаранция за качеството, което ние предлагаме на българския пазар.

На 23.01.2005г. фирмата официално получи лиценза си за сертификация по ISO 9001 / 2000

Фирмата е избрала като продуктова специализация, така наречената “one-stop shop” позиция, която е световна тенденция в бизнеса. “One stop–shop” позицията представлява комплексен инженерингов проект, които включва: проучване, проектиране, узаконяване, изграждане, оборудване, обучение и въвеждане в експлоатация на отделни операционни зали, реанимации, пациентни отделения, кабинети, до цели болнични заведения.Това води до много икономически предимства за нашите клиенти, като спестяване на разходи, ресурси и време, както и подобряване на техните услуги към крайния клиент – българския пациент.

Нашите служители

Във фирма „Медимаг“ – МС ООД работят високо квалифицирани професионалисти с профили на подготовка в сферата на медицината, фармация, инженерните науки, химията, икономиката и други. Сред специфичните дейности на фирмата е внедряването на медицинско ноу-хау на световно ниво. Ние се стремим да предлагаме на българския пазар най-новите продукти и иновативни медицински технологии на световни лидери и опита, който притежаваме, е едно от най-големите ни предимства на конкурентния пазар в България.

Фирмата постоянно инвестира в повишаване на тяхната квалификация и обновяване познанията им в областта на медицината, продуктите, които представят, както и уменията им за ефективна работа с нашите клиенти. Връзка с всеки един от екипа на “Медимаг-МС”, можете да направите тук.

“Медимаг” – МС” – отговаряме бързо и ефективно на променящите се нужди на нашите клиенти.

Медицинско оборудване СофияВ нашия екип работят високо-професионални експерти и консултанти, които анализират нуждите и проблемите на клиентите, като търсят и предлагат оптимални решения и консултиране.

Високо конкурентни бизнес условия.- Фирмата винаги се стреми да предлага кратки срокове на доставка, конкурентни цени и гъвкави условия на плащане, посредничество за изгодни лизингови условия.

Висококачествено и навременно гаранционно и следгаранционно обслужване.
Помощ и пълна подкрепа в процеса на обучение на персонала и внедряване на новите продукти.
Фирмата предлага специални програми за своите редовни клиенти, като спонсорство на медицински специалисти за посещение на курсове и международни форуми; подобряване на качеството на работа на клиентите ни и подобряване обслужването на техните пациенти.
Гаранцията за високото качество на нашите продукти и услуги е естествен резултат на фирмените инвестиции в повишаване квалификацията на нашите специалисти, фирмената политика на контрол и управление на качеството, както и високите стандарти на нашите международни партньори.

Международни партньорски взаимоотношения с Медимаг–МС

Работим в тясна връзка с водещи специалисти от областта на Интервенционалната кардиология, Сърдечна и Обща хирургия. Поради тази причина ние познаваме техните специфични изисквания и потребности от медицински продукти и апаратура.

Много от предлаганите продукти са напълно нови и представени за първи път от “Медимаг –МС” ООД в България, повишавайки значително ефективността на работа на нашите клиенти.

В много кратък период от време, ние сме в състояние да мобилизираме достатъчен брой специалисти и ресурси при изпълнението на нови проекти и въвеждането на комплексни и специфични продукти.

В 75 % от случаите, ние сме в състояние да финансираме вноса на профилирани продукти, необходими за нашите клиенти. Почти всички продукти могат да бъдат доставени в кратки срокове, благодарение на ефективната складова база на фирма “Медимаг – МС” ООД.
Ние имаме опита да работим по комплексни проекти, комбинирайки медицинска, инженерингова, търговска и научна дейност.

Основна дейност

Въвеждането на комплексни решения от един доставчик, дава също така възможност, за по-добра организация, спестяване на време за координация на доставчиците и висока ефективност

“Медимаг-МС” е специализирана в областта на:

 • Интервенционална кардиология
 • Обща хирургия
 • Сърдечна хирургия
 • Диагностична апаратура и инструментариум
 • Клинично – лабораторна техника
 • Хирургична техника и консумативи
 • Електрокоагулатори и електрически радиочестотни и ултразвукови ножове
 • Медицински консумативи
 • Оборудване за спомагателни дейности в здравните заведения
 • Аналогов и цифрови рентгенови системи, лазарни мамографи
 • Пълно обзавеждане на операционни зали и други медицински помещения

Професионално консултиране в сферата на проектиране, изграждане и обзавеждане с медицинска апаратура и консумативи , които биха били най-ефективни за Вас.