в Интервюта, Полезно
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 12, 2020
31075

Д-р Ася Данчева: Има начин да изваете тялото и да придадете финес на лицето си

[note color=“ededed“]След като отмине лятото, много от нас се поглеждат в огледалото и не остават доволни от това, което виждат. Диета? Спорт? Липосукция? Или пък липолитична мезотерапия, чиито преимущества обяснява една от най-известните български дерматоложки. [/note]

Мезотерапия София

– Д-р Данчева, кой според вас е най-сигурният начин да имаме строен силует и лице с младежко излъчване, без да се подлагаме на неразумно гладуване, изтощителен фитнес, драстични интервенции?

Подходът към идеалната форма трябва да е комплексен, тоест да включва и пълноценно хранене, и умерено спортуване, и информираност относно най-новите постижения на естетичната медицина.

– А как най-лесно и най-безпроблемно можем да променим към по-добро тази или онази част от тялото или лицето си?

Най-разумен избор в случая е липолитичната мезотерапия с биомиметични пептиди на DERMAHEAL LL, един безопасен и ефикасен алтернативен метод за намаляване на нежеланите мастни натрупвания.

– В какво се състои?

В микроинжектиране на липолитици директно в мастната тъкан на засегнатата област. Прави се само от лекар и веднага след това човек може да се върне към своя нормален всекидневен живот.

– Какви са активните съставки, включени в продуктите за липолитична мезотерапия, и какъв ефект имат?

Тяхната задача е да редуцират мазнините в клетките и едновременно с това да предотвратят натрупването на нови. Хидрогенираният лецитин (фосфади-тилхолин) е добре познато вещество, което стопява мастните депа и намалява дебелината на подкожната тъкан. L-карнитинът е единственият физиологичен „превозвач”, осигуряващ транспорта на мастните киселини през митохондриалната мембрана, за да бъдат изгорени те в цикъла на Кребс и превърнати в енергия. Декапептид-4 е специфичен биомиметичен пептид, чиято роля се свежда до активизиране на метаболизма в мускулите и до повишаване на тургора и еластич-
ността на тъканите, за да не се стигне до отпускане на кожата.

– Към липосукция или към липолиза да се ориентираме?

Читателките ви трябва да са наясно, че за съжаление липосукцията не заличава целулита и той остава забележим въпреки редукцията. В същото време мезотерапията го третира директно чрез намаляване на локалните мастни натрупвания и съответно прави кожата гладка. Разбира се, за постигане на оптимални резултати се препоръчват и упражнения, както и масажи за подобряване на кръвоснабдяването, за укрепване на мускулния тонус.

– В какво още се състоят предимствата на липолитичната мезотерапия с DERMAHEAL LL?

Те не са едно и две. Но преди всичко ще спомена, че процедурата, траеща около 30 минути, е безболезнена и не изисква приложението дори на местна анестезия. А благодарение на нанокапсулирането на съставките в продукта еритемата и отокът са минимални.

– Кои зони подлежат на третиране?

Двойна брадичка, шия, лице, бедра и задни части, долна и горна част на корема, колене и ръце.

– Кога да очакваме крайния резултат?

След около 4 седмици.

– А какво ще ни кажете за за продължителността на ефекта?

Той е постоянен при хора, които, след като загубят от 5 до 10 сантиметра в третираната зона, не качват килограми.

[divider top=“0″]