в Варна, НЗОК
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 14 - Рейтинг: 3,43 от 5)
Loading...
Последно обновяване: януари 6, 2020
314843

Невролог Варна - Д-р Денка Досева
[column size=“1-2″ last=“0″ style=“0″] детски невролог Варна[/column] [column size=“1-2″ last=“1″ style=“0″]  гр. Варна, кв. Аспарухово бул. Народни будители 7

 052 370516 | 0897 861 320

  denka.doseva@gmail.com

  Няма посочен
[/column] Невролог Варна - Д-р Денка Досева

Д-р Денка Досева е лекар невролог, практикуващ своята дейност на територията на град Варна. Доктор Досева има богат професионален опит в диагностиката и лечението на неврологични заболявания.

Д-р Денка Досева - Специалист Невролог

В кабинета по неврология, доктор Досева извършва диагностика на неврологични заболявания. Кабинетът е оборудван с необходимата медицинска апаратура за диагностика на този вид заболявания. За точна и правилна диагноза, доктор Досева използва:
[note color=“#fff“]

Доплерова сонография

[/note] ЕМГ е изследване, което се използва за диагностициране на мускулни заболявания и периферните нерви. Електромиографията най-често се използва при дископатия, ишиас, детски паралич, плексити, невралгии, болки и слабост в крайниците и болест на Паркинсон.

Доплерова сонография е метод, чрез който се изследва състоянието на сънните и вертебралните артерии, на принципа на ултразвука и е безвредна за пациента. Методът позволява изследване на кръвоносните съдове по цялата им дължина – проверка на вътрешната структура – натрупани плаки, разширения, стеснения и други аномалии, които определят правилното кръвоснабдяване и оросяване.

ЕЕГ е метод, който се използва за откриване на тумор на мозъка, мигрена, главоболие, епилепсия, наранявания на главата, нарушения на паметта и инсулт. Изследването е безболезнено и безвредно, позволява в ранен стадий да се диагностицират появили се неврологични заболявания както при деца така и при възрастни.

[note color=“#ededed“] Работно време:


[column size=“1-2″ last=“0″ style=“0″] Понеделник – 13.00-18.00 ч.
Вторник – 9.00-15.00 ч.
Сряда – 13.00-18.00 ч.
[/column] [column size=“1-2″ last=“1″ style=“0″] Четвъртък – 9.00-15.00 ч.
Петък – 9.00-15.00 ч.
[/column][/note] Невролог Варна - Д-р Денка Досева

Невролог Варна - Д-р Денка Досева