в Полезно
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 4,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
32365
НЦЗПБ Бул Био - медицински продукти гр. София, бул. Янко Сакъзов №26
02 944 61 91
bulbio@bulbio.com
www.bulbio.com/

Бул Био – НЦЗПБ ЕООД е търговско дружество с принципал Министерство на здравеопазването. Основано е в края на 2000 година и е правоприемник на Производствения отдел на НЦЗПБ, който има дълга история на производител на биопродукти и над 130 годишен опит в служба на здравеопазването на България.

Бул Био произвежда богата гама биопродукти – повече от 500. Същите се прилагат за диагностика, профилактика и лечение на инфекциозни заболявания.

Дружеството осигурява бактериални ваксини за имунизационния календар на МЗ. Ин витро диагностичните медицински изделия са незаменими в работата на РИОКОЗ, БАБХ, болници, клиники и лаборатории в цялата страна.

Бул Био преследва най-високите стандарти за качество на произвежданите биопродукти, като се следват изискванията на СЗО и Европейската фармакопея.

Лекарствените продукти отговарят на изискванията на ЗЛПХМ и дружеството е лицензиран производител съгласно изискванията на ДПП. Ин витро диагностичните медицински изделия са с оценено съответствие, съгласно изискванията на Директива 98/79/EC.