в Полезно
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: декември 3, 2013
31040

Натрупването на отпадъчни вредни токсини в организма води до редица сериозни проблеми със здравето, а и често до тежки болести, които обаче можем да преборим доказано просто с прочистване на тялото.

„Класическият начин“ е да консумирате няколко дни само плодове и чай, или да изберете други начини като редовна консумация на бирена мая, съчетана с вегетарианско хранене, актуално на започналите пости, не случайно измислени точно като очистване на организма, за да бъдем здрави и в чудесна кондиция. Може да се приготвят и т. нар. “смути” напитки с цитрусови плодове – очистващи организма, тонизиращи го, начините са много и най-различни.

Как да прочистим организма от токсини

Прочистване на тялото

По този начин определено можете да се справите с редица болести, на които досега не сте намерили разрешение, въпреки че често сте опитали всичко.

Така например, ако страдате от особено неприятните кожни обриви, просто прочистете организма си от токсините. Те не са нищо повече от вид защитна реакция на организма – чрез кожата организмът изхвърля натрупалите се отрови. Ако това не се случи, се появяват зачервявания, обриви, раздразнения и особено коварното акне.

Прочистване на организмаАко имате проблеми с жлъчните и бъбречни камъни, които често водят до голямо страдание и бъбречни кризи, просто погладувайте с мярка няколко дни като поемате през половин час чай с мед и лимон и плодове (разрешено е да изяждате и един банан на ден, особено ако досега не сте се подлагали на това изпитано природно средство, – доказан еликсир за сърцето, тъй като съдържа т.нар. хормон на щастието – серотонина).

Всъщност жлъчните и бъбречните камъни не са нищо друго освен отрови, които са кристализирани, и се натрупват в бъбреците и жлъчния мехур.

Как да прочистим организма от тиксиниАко имате повишено кръвно налягане непременно преминете на разтоварващ режим. Когато отровните отпадъчни вещества се отлагат на стените на кръвоносните съдове, те пречат на нормалното изпомпване на кръвния поток през тях, ето защо сърцето е принудено да работи далеч по-усилено и на много по-бързи обороти, за да успее да придвижва кръвта към тези стеснени кръвоносни съдове.

Вследствие на това сърцето се „уголемява“, кръвното налягане се повишава, това води до различни сърдечни заболявания, кръвни съсиреци, инсулти и инфаркти. Освен това, опитвайки се да очистят организма от натрупваните в него вредни вещества, бъбреците и жлезите с вътрешна секреция постепенно отделят най-различни химически вещества, също водещи до чувствително покачване на кръвното налягане.

Ако чувствате виене на свят, главоболие, сърцебиене, недостиг на въздух и изпотяване, това са обичайните първи симптоми за високо кръвно налягане и атеросклероза, затова трябва да предприемете незабавно нужните мерки – цялостно очистване на организма от натрупаните в него отрови. Помнете – природата се е погрижила за всичко и нейните естествени дарове са често най-доброто наше лекарство.

[divider top=“1″]