в Грижа за възрастни, Хосписи
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 5 - Рейтинг: 4,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: януари 9, 2017
37371
logo_radka_kasheva

Дом за стари хора Секвоя е разположен в софийският квартал Горна баня, в уютна къща, с панорамен изглед към Витоша. Подържаната градина с много цветя и зеленина съзава у домувашите усещане близко до собствен дом и естествена атмосфера.

Домът e с капацитет от 15 души. Сградата е с топлоизолация, PVC дограма и с газова система за отопление, както постоянна топла вода. За почивката и разнообразието на домуващите е създадена просторна дневна и удобна трапезария за хранене. Градината и голямата тераса на сградата дават възможност за отдих и разходка на чист въздух сред зеленината.

Осигуряването на медицински услуги, както и отличните санитарно-хигиенни условия в дома са нашата гордост, а храненето е съобразено с индивидуалните здравословни нужди на всеки гост.

ПРЕДИМСТВА

Отлично отношение

Персоналът на „Дом за стари хора Секвоя“ предлага ведро и усмихнато отношение към настанените гости, защото отлично осъзнаваме, че това е съществен фактор за развитието на нашата дейност и доброто мнение на хората, пребиваващи тук и техните роднини, които желаят да осигурят най-доброто такова за своите близки.

Разумни цени

Цените за настаняване в „Дом за стари хора Секвоя“ са изключително ниски в сравнение с конкурентни домове, за да предоставим възможност на всеки човек да осигури отлично отношение и най-добрите грижи за своите близки. При нас ще откриете най-доброто съотношение качество-цена в бранша.

Квалифициран персонал

„Дом за стари хора Секвоя“ разполага с опитен, надежден и квалифициран персонал, който може бързо и адекватно да реагира на нуждите на домуващите възрастни хора. Това не е работа за всеки, но считаме, че ние сме открили отлични професионалисти, които да гарантират спокойствието, здравето и отговорността си към гостите на дома и техните близки и роднини.

Внимание и грижа за настанените

Санитарно-хигиенните условия в „Дом за стари хора Секвоя“ са на изключително високо ниво, за да гарантират пребиваване на настанените. Домът е оборудван с всичко необходимо за осигуряване на нуждите на настанените в него – приготвяне на храна, перални помещения и сушилня, локално парно отопление, непрекънато наличие на топла вода, помощни средства за придвижване при необходимост и други.

Удобна и красива сграда

Предлагат се модерно обзаведени стаи със съвременно оборудвани санитарни помещения. За почивката, приятното прекарване и разнообразието в ежедневието на домуващите в „Дом за стари хора Секвоя“ е създадена просторна и уютна дневна, където те могат да се насладят на кабелна телевизия, радио, игри. Домът разполага с приятна и удобна трапезария за хранене.

Зелена градина за разходки и разговори

Дом за стари хора Секвоя e разположен в квартал Горна Баня на ул. “Равнище” 24 в уютна и много добре обзаведена триетажна къща, с панорамен изглед към Витоша и с голяма, поддържана градина с много цветя и зеленина, което създава за домуващите усещане, близко до собствен дом и естествената атмосфера, от която те се нуждаят, за да бъдат щастливи.

СЕКВОЯ -- Дом за възрастни хора - София

  • Дом за стари хора Секвоя от години е символ на професионализъм, когато става дума за възрастни хора и грижата за тях. Осигуряването на пълен набор от грижи, нужни за всеки гост на дома е от съществено значение за нас, за да се чувстват добре както настанените, така и техните близки.

    Благодарим за доверието Ви, което ни направи това, което сме днес!

    Радка Кашева Собственик на Дом за стари хора Секвоя