в Медицински Центрове, НЗОК
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 12, 2020
35956

Медицински център Брегалница

Сити Клиник Брегалница гр. Варна, ул. Брегалница №1
0700 33 900
  mc_bregalnitsa(@)cityhospitals.bg
www.cityclinic.bg
[button link=“https://zdravenspravochnik.com/wp-content/uploads/2012/10/city-clinic.pdf“ target=“_blank“ color=“#92AC09″ size=“1″ style=“2″ hspace=“10″] Информация за пациента – PDF [/button] [button link=“http://www.cityclinic.bg/wp/make-an-appointment/“ target=“_blank“ color=“#92AC09″ size=“1″ style=“2″] Запитване за преглед [/button]

Медицинският център работи с:

♦ НЗОК по договор за специализирана медицинска помощ, клинична лаборатория, образна диагностика и клинични пътеки
Наши партньори по договор са следните доброволни здравноосигурителни компании:
♦ „Юнайтед Здравно Осигуряване“ ЕАД
♦ ЗОФ „Доверие“ АД
♦ „ДЗИ – Здравно осигуряване“ АД
♦ „Евроинс – Здравно осигуряване“ АД
♦ ЗОК „България Здраве“ АД


Функционална диагностика в областта на кардиологията

♦ Система от велоергометър за стрес тест с натоварване
♦ Холтер за 24-часово мониториране на ЕКГ
ДИАГНОСТИКА В ОБЛАСТТА НА ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯТА И ХИРУРГИЯТА
♦ Видеоендоскопска система за фиброгастроскопия и фиброколоноскопия на Fujinon
ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА
♦ Рентгенов апарат KOMED
♦ Мамограф Incaview MX-500


[spoiler title=“Управленски екип“ open=“0″ style=“2″] [note color=“#e0e0e0″]

Илиан Григоров е професионалист с 14 годишен опит в инвестиции и финансово консултиране. Илиан е ръководил офиса на Бедминстър Кепитал (с предишно име Сорос Инвестмънт Кепитал) в България в продължение на 8 години. Той има инвестиционен опит в много сектори като телекомуникации, медии и здравеопазване. Илиан е заемал директорски позиции в Евроком Кабел, Диджитал Сити Медиа (Хърватска), Голдън Пейджис, Юнайтед Медикал и Юнайтед Здравно Осигуряване. До 2009 г. преди напускането на Бедминстър (Сорос), Илиан е работил в KPMG в България и BDO Corporate Finance в Холандия. Илиан е завършил УНСС и има Магистърска степен по Международни Финанси от Университета в Амстердам. Той е Магистър по Здравна Администрация от Унивесрситета на Минесота, САЩ.


Андрей Марков е мениджър и администратор в здравеопазването с повече от 30 годишен опит. Последната позиция на Андрей е Изпълнителен Директор на Юнайтед Медикал, първият частен интегриран доставчик на медицински услуги в България. Преди това той е бил Финансов и Административен Директор на болница Св. Екатерина в продължение на 13 години и на Националния Център по Сърдечно – Съдови Заболявания в продължение на 6 години. Св. Екатерина е четвъртата най-голяма болница в България и е такава в областта на кардио хирургията и сърдечно-съдовата хирургия. Андрей е Магистър по Бизнес Администрация и Мениджмънт от УНСС и е Бакалавър по Медицина. Той е специализирал в Института по Международно Здраве в Мичиганския Държавен Унивесритет и има множество специализации по Здравно Управление и Администрация.

Д-р Венелина Милева в момента е управител на Сити Клиник, Варна, най-голямото извънболнично заведение в Източна България и едно от най-големите в страната. Тя е опитен здравен професионалист и предприемач. Венелина е завършила Медицина във Варненския Медицински Университет и повече от 10 години е била Главен асистент в университета. Тя има редица специализации по Здравен Мениджмънт и Администрация от Open University (Великобритания), Нов Български Университет и Икономическия Университет (Варна). Венелина е работила като лекар първична помощ и е основала един от първите медицински центрове във Варна през 1999 г.. Тя управлява 8 години Медицински център Манус Вита и Манус Вита трудова медицина Варна. Тя е член на Борда на директорите.

Нийл Джонс е опитен търговски директор и в момента заема длъжността Директор Маркетинг и Бизнес Развитие в Сити Хоспиталс. Той е англичанин с икономическо образование и квалифициран Маркетолог от ЧМИ. Той е заемал различни позиции в сферата на бизнеса, маркетинг и проджект мениджмънта през рекламата, бързооборотните стоки, консултантско управление и публични сектори в Англия. Премества се в България през 2006 г., за да помогне при основаването на Голдън Пейджис България на позицията Оперативен Директор. Той се присъедини към екипа на Сити Хоспталс в началото на 2012 г.

Д-р Димитрова започва работа в Ситиклиник през 2011 г. като Клиничен Координатор.Тя завършва Медицински Увиверситет-Варна и от 1999 работи и живее в Австралия. Работила е в Здравен отдел към Руското Посолство във Виктория.Вяра има продължителен опит в болничната и извънболнична психиатрична помощ. Започва работа през 2002 в Eastern Health-Maroondah Hospital, а през 2003 допълнително й е предложено и преподавателско място към Австралийски Медицински Съвет като лектор по психиатрия на чуждестранни лекари. Завършила е Офис мениджмънт към North Melbourne Institute of Technology и професионален английски език във Victoria University. Вяра е редовен член на Австралийски Медицински Борд на практикуващите лекари и има клинична регистрация в съответствие с австралийските стандарти.Тя притежава и Магистърска степен по Здравен мениджмънт.
[/note][/spoiler] Сити Клиник Медицински център Брегалница (Варна) е едно от модерните и най-добре оборудвани лечебни заведения за извънболнична помощ в България.

Ние предлагаме висококачествена медицинска грижа и комплексен диагностичен подход. Осигурявайки грижи за пациентите спомагаме за по-голямото им удовлетворение и сигурност.


Изградили сме добра обратна връзка с насочващите лекари. Целта ни е да предоставим цялостна здравна услуга на нашите пациенти, за да сме сигурни, че в диагностичния и лечебен процес участват всички – пациент, насочващ лекар и ние.

Специалистите разбират колко е важен такъв подход и дават най-доброто от себе си за да постигнат продължаване на грижите за пациента. В основата на нашата работа сме заложили на интердисциплинарния подход при решаване на клинични случаи, които спадат към повече от една специалност.


Ние сме водеща клиника по превенция и профилактика на често срещащи се и социално значими заболявания.

Разработени са и се прилагат превантивни програми за различни групи от населението.

Успешно работим с Национална здравна каса и с фондове за доброволно здравно осигуряване и сме предпочитан партньор поради комплексната ни грижа за пациентите и разнообразието на услугите, които предлагаме.


Вижте по-голяма карта