в Варна
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: октомври 13, 2017
31226
logo-popovdent

Контактна информация

СМТЛ ПОПОВ ДЕНТ – ЗЪБОТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ, ВАРНА

В МТЛ с дейност „зъботехника” по закон се произвеждат само и единствено специализирани стоматологични зъбопротезни конструкции и апарати.
Това означава , че произвеждаме зъбни протези, терапевтични апарати и др. такива, свързани със стоматологичното ортопедично лечение, стоматологичната терапия и стоматологичната козметика.
Изработват се по различни технологични методи, със специални за това машини и инструменти, както и от различни за тази цел стоматологични материали ( по изискване на „Стандарт по зъботехника”).

Дейността на Фирмата се извършва в собствено, лицензирано по „Закона за лечебните заведения” помещение, отговарящо на изискванията за производство.

Официално фирмата съществува от началото на 2000г. и от тогава реално има собствено лице на пазара, но дейността ѝ е започнала още в края на 1996г.

Развитието ѝ е динамично имайки в предвид предлаганите в началото 4 вида услуги и тези в момента надвишаващи 40. Това е резултат от внедряването на нови за фирмата технологии за производство на зъбни протези и апарати, което е обвързано със закупуването на съвременно техническо оборудване, разширяване на производствените площи, увеличаване броя и квалификацията на кадровия състав, повишаване ефективността и качеството на производството.

В началото лабораторията работеше с много ограничен брой стоматологични практики (2 на брой). Днес поръчки се получават и от различни градове на България, което е показателно за възходящото развитие на дейността на фирмата.

Поради голямото разнообразие на предлаганите продукти. Фирмата разполага и с различни по предназначение и произход машини и материали. Няма фирма в света, която да произвежда и да предлага всичкото това оборудване и консумативи, затова те се доставят от различните производители.

bl-1
ТЕРМОПЛАСТ ПРОТЕЗИ
bl-4
КЕРАМИЧНИ КОНСТРУКЦИИ
bl-2
ПЛАКОВИ ПРОТЕЗИ
bl-5
БЛЕНД КОРОНА. ВСТАВКИ
bl-3
МЕТАЛОКЕРАМИКА
bl-6
ФОТОПОЛИМЕРИ

Нашата фирма е подбрала едни от водещите световни марки в денталния бизнес.

* Remfert – Германия, една от малкото фирми произвеждащи сами продукцията си и покриваща познатото от миналото немско качесво. Предлагат широка гама от прецизни машини и материали за зъботехника.
* Ivoclar – Лихтенщайн, водеща в света фирма за производсво на стоматологични материали . Основно работим със стоматологичните им порцелани, стоматологичните полимери (фото- , топло- и студенополимеризиращи) и техниката за работо с тях.
* Dreve – Германия, производител на силикони, акрелови материали за стоматолията и зъботехниката
* VOP, KAVO, W&H, BEGO – водещи фирми в производството но дентална техника и инсроментариум
* Bredent – Германия, водеща в света фирма за производсво на стоматологични и зъботехниката материали и апарати и др.

Коректност към пациента и партньора, честност, висока прицизност на продуктите, персонално отношение и индивидуален подход към проблема на всеки пациент.