в НЗОК, Пловдив
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 6 - Рейтинг: 2,33 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 18, 2017
37379
д-р Груев кардиолог Пловдив

Контактна информация

Д-р ТЕОФИЛ ГРУЕВ лекува пациенти с заболявания на вътрешните органи и със сърдечно-съдови проблеми. Лекарят извършва ехография и ехокардиография и работи с НЗОК.Медицинският кабинет се намира в центъра на град Пловдив.

Доктор Теофил Груев е специалист вътрешни болести и кардиолог.Той лекува заболявания на вътрешните органи и сърдечно съдови проблеми.За пациентите си извършва ехокардиография.Лекарят има сключен договор със здравната каса.

Кардиологичният кабинет предлага здрвни услуги като консултации,профилактичен преглед,диспансеризация на хронично болни и други дейности.При нас се извършват изследвания на кръв и урина, рентгенография, електрокардиография, издаване на медицински документи и други услуги.

УСЛУГИ

Вътрешните болести включват главно три раздела:изследване на болния,причините за възникването на болестъа и терапия.В практиката си Доктор Груев диагностизира и лекува заболявания на сърцето,стомашно чревният тракт,белите дробове и други вътрешни болести.

Cardiac (1)

Рентгенографията има много предимства и резултатите от нея са качествени и достоверни.Тя дава възможност за по-малко повторения като резултат от техничекса грешка,компактно архивиране и дезархивиране,текстова информация и качествен образ.Ехокардиографията е метод които дава изключително точна и голяма информация.Чрез ултразвукови вулни изпатени към големи кръвоносни съдове и към сърцето на екран се изобразяват изображения.

Сърдечно-съдовите болести запушват в различна степен една или повече артерии и това затруднява притока на кръв и кислород до органите.

Някои от рисковите фактори които водят до сърдечно съдови заболявания са физическа неактивност,високо кръвно налягане,висока кръвна захар или диабет,тютюнопушене, затлъстяване,психологически стрес и други.

Доктор Груев ги отбелезва с цел до колкото е възможно с наша помощ да ги намалим или елиминираме.

Специалистът работи със НЗОК

Д-р Теофил Груев приема пациенти също в

Частен кабинет
Адрес: гр. Пловдив, ул. Дондуков №5
Работно време:
вторник и четвъртък от 14 .00ч. – 16.00ч.

МЦ Кючук Париж
Адрес: гр. Пловдив, ул Георги Кондолов №43а
Работно време:
сряда от 14.30ч. – 17.30ч.

МБАЛ Медлайн
Адрес: гр. Пловдив, ул. Филип Македонски 37
Работно време:
Понеделник – Петък 08:00 – 13:00

През останалото време по уговорка.
Телефон за записване на часове: 0886 011 254