в Полезно
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: януари 3, 2017
31623

Сигурно вече сте чували за Тибетските капки, приготвяни по рецепти от книгата Императорската лечебница, открита през 70-те години на 20ти век, по време на археологически разкопки в Китай.

Археолозите смятат, че книгата датира от около 300 г. пр. Хр., и че по нейните рецепти са лекувани китайските императори и най-високопоставените държавници.

Този лечебен сборник съдържа над 2500 рецепти, които лекуват тумори, диабет, проблеми със сърцето, проблеми с щитовидната жлеза и всякакви злокачествени процеси в организма.

тибетски капки

Тибетските Капки на Живота представляват хранителна добавка от натурални билки (тинктура от чесън, цвят от лайка, стрък жълт кантарион , безсмъртниче, брезови пъпки, листа от горска ягода), коммбинацията от които е универсална рецепта за пречистване, нормализиране на цялостната обмяна на веществата в организма и нормализиране на сърдечно-съдовите показатели.

Тези капки са изключителен имуностимулатор и детоксикант, пречистващ организма от токсини и свободни радикали.

[note color=“108340″] Твърди се, че при продължителен прием, уникалната комбинация от тези билки подобрява обмяната на веществата, укрепва кръвоносната система, повишава еластичността на кръвоносните съдове, пречиства организма от излишните мазнини, нормализира кръвното налягане, изглажда кожата и укрепва опорно-двигателната система. [/note]

Тибетските капки на живота са особено подходящи за хора, които често боледуват от вирусни и простудни заболявания, хора с нисък имунитет или храносмилателни проблеми, хронични заболявания или синдром на хроничната преумора.