в Полезно
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 2 - Рейтинг: 4,50 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 12, 2020
35906

Изпитвате ли болки и скованост в гърба, врата, раменете, кръста и краката? Ако имате такъв проблем се препоръчва използването на трипластовите магнитни пластири СПОНДИ ГАРД. Новите пластири са добро средство за облекчаване на болките при шипове.

Трипластови магнитни пластириСПОНДИ ГАРД гарантира моментално потушаване на болката,благодарение на мощно удвоената комбинация от магнити и 25 китайски билки.

Когато става въпрос за здравето, не бива да се правят компромиси, трябва да се използват продукти с доказано качество и със сертификати за това качество, какъвто СПОНДИ ГАРД притежава.

Тези пластири са единствените, които осигуряват спешна помощ при болезнени шипове.


Пластирите СПОНДИ ГАРД са продукт от ново поколение, който подпомага и подобрява микроциркулацията на кръвта при проблемни състояния, свързани със ставите и гръбначния стълб като:

*шипове, артрит, ревматизъм, плексит;
*възпалени нерви и постоянна преумора;
*скованост и дискомфорт в ставите;
*различни травми, изкълчвания, навяхвания и др.


Пластирите са изключително удобни и лесни за употреба. Те прилепват плътно и като затоплят проблемната зона на тялото въздействат директно на засегнатите участъци. Имат дълготрайно действие.

СПОНДИ ГАРД се произвежда по тайната формула на китайски народен лечител, която има невероятен ефект върху костни болки, болки от наранявания, ревматизъм, и други такива.

Продуктът е направен с чисти екстракти от растителни есенции и супер еластияна материя, което го прави ефективен, мек и с дълготрайнодействие. Продуктът е с висока чистота и без хормони. Освен това са използвани най-новите технологии за незабавно освобождаване на активните съставки, което засилва ефекта.


СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Цената на една опаковка от магнитните пластири е 26 лв., за доставката се заплаща допълнително в зависимост от населеното място. При поръчка на три опаковки Вие получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА:

02 822 03 12 | 0876 766 800
www.lekuva.net