в Стара Загора
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: юни 13, 2017
33366
logo-hospis-lekyshev

Контактна информация

Достойна грижа за любимите хора в нужда

Ние ще се погрижим за вашите близки и роднини, за да могат те да получат всички медицински грижи, терапия, рехабилитация и след-болнично лечение, специфични за тях.

За Хоспис Лекушев

Д-р Лекушев е един от най-реномираните и признати специалисти-невролози в България с 30 годишен опит в сферата на тежките неврологични заболявания.

Той и неговия екип в “Хоспис Лекушев” предлагат най-добрата професионална грижа за трудно подвижни и тежко-болни пациенти в подходяща за тях среда и условия.

Най-професионалната грижа и наблюдение за вашите близки и роднини от опитни професионалисти

Създадохме “Хоспис Лекушев” като отражение на нуждите, които имат пациентите с които имам привилегията да работя последните 30 години.
Създадохме екип от най-добрите професионалисти, които познават техните заболявания и необходимости, за можем да предоставим най-добрата услуга от този тип в България.

baner-hospis-lekyshev
Професионални грижи за възрастни хора и болни в тежко и терминално състояниеНай-добрата грижа за вашите близки

Нашите услуги

Нашите пациенти имат достъп до широк спектър от услуги, гарантиращи тяхното правилно лечение и комфорт

Здравно - медицински и социални грижи

Рехабилитация и лечебна физкултура

Лечебно и диетично хранене

Беседи с духовни служители

Хоспис

Хоспис Лек предлага продължително медицинско наблюдение, поддържащо лечение предписано от лекар и специфични грижи за лица с хронични инвалидизиращи заболявания и медико-социални проблеми.

Дневен център

Предлага цялостно обслужване на възрастните през деня, грижа за основните ежедневни потребности, включително предоставянето на храна, както и грижа за потребностите от социални контакти, развлечения, общуване.