в Полезно, Хосписи
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 4,00 от 5)
Loading...
32184

Хоспис Св. Никола Мирликийски

Хоспис Св. Никола Мирликийски
 Гр. Попово, Обл.Търговище

 0886 920 002 | 0892 746 017

  Няма посочен

Хоспис

Хоспис Свети Никола Мирликийски предлага комплексни и специализирани здравни грижи, осигуряващи най-добро качество на живот за всички пациенти.

Основната цел на ръководството и персонала на хосписа е хората настанени при нас да се чувстват уютно в обстановка близка до домашната, а ежедневието им да е ангажирано с различни занимания и социални контакти, с цел всеки един от тях да се чувства пълноценен и обичан.
Хосписът се намира в гр. ПОПОВО Обл. Търговище. Изграден е по европейски стандарти и изисквания. Намира се в МБАЛ-Гр.Попово западно крило.

В хосписа се приемат пациенти

♦ след инсулт,
♦ онко болни\терминални\,
♦ след операции,
♦ лежащо болни,
♦ след травми,
♦ с хронични и други заболявания

Приемаме пациенти по всяко време на денонощието.Цените се съобразяват според здравословното състояние на пациента / от 25 лв. до 30 лв. дневно/

Услуги

Хосписа предлага и възможности за дневен стационар и манипулации-вливания,превръзки,поставяне на инжекции,катетаризация на пикучен мехур и др.
Предлагаме специализирани и комплексни грижи за своите пациенти.Рехабилитация,раздвижване,гимнастика

Хосписа разполага с 25 многофункционални легла,антидекубитални дюшеци,ЕКГ-апарат,кислородна апаратура, инхалатор, дефибрилатор ,проходилки,инвалидни колички и всичко необходимо за нашите пациенти.

Грижа за пациента

♦ 24 ч. мед.наблюдение, санитарно-хигиенно обгрижване
♦ Медицинска и социална рехабилитация
♦ Консултация с лекар-специалист при необходимост
♦ Храната се доставя ,чрез кетаринг която е съобразена според нуждите и заболяванията на пациентите по специално изготвено меню
♦ Занимания – Телевизия, четива, разходки, развлекателни игри и други, според здравословното състояние на пациета.[/note]

Приемаме пациенти без значение за техните – раса, пол и религия. Ние сме тук за да помогнем на Вас и Вашите близки. Благодарим Ви за доверието.