в Хосписи
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 2 - Рейтинг: 4,50 от 5)
Loading...
Последно обновяване: май 18, 2020
37701

КОНТАКТНА ИНФОРМАЦИЯ

  • Хоспис
  • Хоспис Св. Никола Мирликийски
  • гр. Попово, жк Русаля (кв. Запад), МБАЛ Попово, Западно крило, ет. 1
  • x
Хоспис за гледане на възрастни хора - Попово

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Хоспис Свети Никола Мирликийски

посреща пациенти в тежко състояние от цялата страна, денонощно. Ние имаме богат опит в грижата за особено тежки случаи. Помещаваме се в сградата на МБАЛ – Попово, което улеснява достъпа до медицински специалисти, лаборатория и оборудване.

Хосписът е изграден по специални изисквания за достъпна физическа среда, така че максимално да улесни престоя на трудноподвижните пациенти. Всички стаи се намират на първи етаж и всички врати, маси, коридори и санитарни помещения са проектирани за лесно ползване с инвалидна количка.

За доброто психо-емоционално състояние на пациентите се стремим да доближим обстановката максимално близо до домашната, като за целта позволяваме престой на придружител в стаята на пациента, внасяне на ваши мебели, ползване на ваш, доверен болногледач, а свижданията са разрешени всеки ден, при нормална епидемиологична обстановка. Можем да осигурим техника за видео връзка с близките, също предлагаме и услугата „дневен стационар“ – да доведете вашия близък за през работния ден и да го приберете у дома вечерта. Цените ни са месечен престой или за денонощие, така че можете да настаните вашия близък само за няколко денонощия, докато имате ангажимент и след това да го върнете у дома.

За подорбна информация и актуални цени, моля, посетете сайта ни hospis-popovo.info

В хосписа се приемат пациенти

♦ след инсулт,
♦ онко болни\терминални\,
♦ след операции,
♦ лежащо болни,
♦ след травми,
♦ с хронични и други заболявания

Приемаме пациенти по всяко време на денонощието.Цените се съобразяват според здравословното състояние на пациента / от 25 лв. до 30 лв. дневно/

Услуги

Хосписа предлага и възможности за дневен стационар и манипулации-вливания,превръзки,поставяне на инжекции,катетаризация на пикучен мехур и др.
Предлагаме специализирани и комплексни грижи за своите пациенти.Рехабилитация,раздвижване,гимнастика

Хосписа разполага с 25 многофункционални легла,антидекубитални дюшеци,ЕКГ-апарат,кислородна апаратура, инхалатор, дефибрилатор ,проходилки,инвалидни колички и всичко необходимо за нашите пациенти.

Грижа за пациента

♦ 24 ч. мед.наблюдение, санитарно-хигиенно обгрижване
♦ Медицинска и социална рехабилитация
♦ Консултация с лекар-специалист при необходимост
♦ Храната се доставя ,чрез кетаринг която е съобразена според нуждите и заболяванията на пациентите по специално изготвено меню
♦ Занимания – Телевизия, четива, разходки, развлекателни игри и други, според здравословното състояние на пациета.

Приемаме пациенти без значение за техните – раса, пол и религия. Ние сме тук за да помогнем на Вас и Вашите близки. Благодарим Ви за доверието.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ