в Полезно
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 1 - Рейтинг: 4,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 12, 2020
33514

РЕНАЛИТ е хранителна добавка с иновативна формула за разтваряне и предпазване от бъбречни камъни по естествен път – безоперативно и безболезнено за кратко време, като освен това предпазва от повторното им появяване.РЕНАЛИТ е разработен по идея и с любезното съдействие на Проф. д-р Мария Иванова, д.м.н. от Медицински университет гр.София. Клинично изследван, с доказано действие.

Продуктът има свойството да разтваря бъбречните камъни и пясъка в бъбреците, като образува водно-разтворим комплекс с пикочната киселина от бъбречния камък.
Снижава повишеното повърхностно напрежение на урината, без да променя нейната киселинност.
Намалява до минимум възможността за възпалителни изменения и рецидиви, благодарение на това, че поддържайки в ниски граници повърхностното напрежение на урината не позволява утаяването на пикочната киселина под формата на твърди частици.

Реналит може да се прилага както при възрастни, така и при деца. Той е съвместим с всички известни медикаменти с урологочно приложение. Неговото действие се изразява в подобряване на бъбречната функция, както и спиране бъбречната инфекция. Допринася за спиране на болката.

Реналит е хранителна добавка, съдържаща естери на висши мастни ненаситени киселини, сорбитол и витамин B6.

FORTEX

Няма странични ефекти, не предизвиква алергични реакции. Подходящ е за диабетици, болни от атеросклероза, хипертония, холелитиаза. Може да се използва успешно и при подагра.

Дозировка:
Възрастни и деца над 14 години – 20 капки, разтворени в лъжица вода 3 пъти дневно, половин до 1 час преди хранене. Деца от 3 до 14 години – 5 капки, разтворени в лъжица вода 3 пъти дневно, половин до 1 час преди хранене.