в Медицински Центрове
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 12, 2020
32289
Център за холистична медицина АЛФАМЕДИКА гр. София, Бул.Свети Наум 14 вх.А /партер/
02 85 12 765 | 0898 462 595
info@alfamedika.com
www.alfamedika.com

Център за холистична медицина АЛФАМЕДИКА е създаден през 2002 година от д-р Венелин Кьосев – специалист физиотерапия, акупунктура, хирудотерапия, ирисова диагностика, метаболитна терапия, здравословно хранене и диетология, обща медицина.

За първи път в България можете да намерите квантова диагностика и лечение от последно поколение биорезонансна апаратура-e-LYBRA 9. Уникална разработка на НАСА с най-съвремнните технологии, базирани на научните открития на Никола Тесла и Хулда Кларк.

AD_LYBRA

[spoiler title=“Екип“ open=“1″ style=“2″]НАШИЯТ ЕКИП


Д-р Кирил Стоянов хомеопатия, детски болести обща медицина
Д-р Румен Милошов хомеопатия, ендокринология вътрешни болести
Ивелина Александрова магистър логопед
Венцислава Йорданова рехабилитатор
Иван Василев рехабилитатор [/spoiler] [spoiler title=“Квантова биорезонансна апаратура E-Lybra!“ open=“0″ style=“2″] Основният принцип на системата за електронносканиране е-Lybra е да се търсят дисбаланси между различните структурни елементи, които допринасят за „цялото“ в човешкото тяло. Тези елементи включват духовни, емоционални и енергиини органи. Когато са правилно балансирани – те допринасят за благосъстоянието на цялото физическо човешкото тяло. Ако се открият дисбаланси тогава е-Lybra търси подходящи енергетични средства за помощ при решаване на всеки дисбаланс.

Чакрите са важни енергийни центрове в тялото и те осъществяват интерактивна връзка между физически , емоционални и духовни аспекти на цялостната личност. Всяка от тези чакри може да се блокира, затвори или повреди и това ще окаже отрицателно влияние върху цялостната личност. Чрез биорезонансните модели на апарата може да се възстанови блокирания център и да се помогне за възстановяване на всяка чакра към здравословното функциониране .

Lybra9imgv9

Мислите и различните форми на вярвания съдържат енергичен аспект и често са в състояние да предизвикат „котва“ в психологически аспект на индивида. Вредни мисли от рода на „никой не може да ме обича“ могат да променят поведението ни и ни пречат да действаме реално. Е-Lybra Системата съдържа база данни от няколко хиляди общи негативни изявления лично убеждение – и е в състояние да определи кои твърдения имат опорна точка в рамките на личността и може да настрои психиката така, че да се освободи от негативните мисли.

Хулда Кларк (1928 -2009) е натуропат, автор и практикуващ алтернативна медицина. Нейната работа в научния център има голям принос, особено за ролята на паразитите като причина за здравословни проблеми , както и с намирането на методи, за да ги премахнете. Тя вярваше, че болестта е причинена от чужди организми и замърсители, които увреждат имунната система. Въпреки, че тя вече не е с нас нейната методология все още се спазва от практикуващи лекари във всички краища на света. Е-Lybra Системата съдържа пълната и цялостна реализация на нейните протоколи.

Много енергийни блокажи в тялото не могат да бъдат лесно идентифицирани като специфични бактерии, вируси, потисната емоция, мисли и така нататък – но те ​​все още могат да попречат на естественото състояние на баланс и хармония в един индивид. Е-Lybra е в състояние да създаде подходящи коригиращи модели и да върне хармонията.
[/spoiler] [note color=“1d8d91″]Мезотерапия с инж. колаген за намаляване на корема за 60 лв


5 процедури само за 275 лв.
10 процедури само сега за 520 лв[/note] [box title=“Услуги“ color=“#333333″] ♦ Метаболитна терапия
♦ Програми за лечебно хранене
♦ Здравни програми
♦ Ирисова диагностика
♦ Метаболитна Възраст
♦ Класическа Хомеопатия
♦ Аурикулотерапия
♦ Класическа (корпорална) иглотерапия

[button link=“http://alfamedika.com/%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%81″ color=“#1d8d91″ size=“3″ style=“1″ dark=“0″ radius=“auto“ target=“blank“]Цени[/button] [/box]