в Полезно
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: април 11, 2020
3531
[note color=“d0bfbf“][dropcap style=“1″]1.[/dropcap] На първо място това е много коварният артрит, често причина не толкова от възрастта, колкото от претоварването на ставите, много характерен за спортисти и хора, които водят много активен начин на живот. Ако организмът бъде подложен на цялостно очистване от вредните токсини, колкото и тежък да е той, може да бъде преодолян. Ставните повърхности на костите са покрити с хрущял, в който се натрупват киселинни отпадни вещества, тези естествени “възглавнички” на ставата постепенно оттичат, ставите стават чупливи и сухи. При артрита секрецията, служеща са “спояване” на ставата, напълно пресъхва и така костите просто се трият една в друга, което е особено болезнено.
[/note] [note color=“a5eeee“][dropcap style=“1″]2.[/dropcap] Не по-малко коварните алергии и астма могат също да бъдат преодолени. Вследствие на повишеното ниво на отровните вещества в нашето тяло, предимно киселите метаболитни продукти, които се отлагат направо върху лигавичните мембрани, обгръщащи бронхите, постепенно се отлагат нечистотии, предизвикващи възпаление. Така се повишава чувствително активността на бронхиалните жлези, те започват да отделят слуз вътре в тях. Алергия може също така да настъпи след консумацията на някои храни, след ухапване от насекоми и да се прояви като обриви, уртикарии или други упорити екземи. Това е също вид начин на човешкото тяло да се пребори с отпадните продукти като ги изхвърля чрез кожните пори на повърхността.
[/note] [note color=“e7e0b1″][dropcap style=“1″]3.[/dropcap] Заболяванията на черния дроб също могат да бъдат да преборени с цялостно прочистване на организма. Както знаем, филтърът на организма е черният дроб, неутрализиращ и енергично отстраняващ всички натрупващите се в нашето тяло отрови. Той е нашият естествен филтър. Но ако той е увреди, задръстен с мръсотия, неговата пречистваща функция се деформира – секрецията на жлъчна течност става недостатъчна, оттам мазнините не се разграждат качествено. Ако претрупаната с отрови жлъчна течност навлезе в кръвта, налице е заболяване от жълтеница. В много други случаи се стига до втвърдяването на отровите и образуването на жлъчни камъни.
[/note]

Young Woman, Arms Outstretched

Много хора се предоверяват на фармацията и веднага започват да приемат най-различни медикаменти и антибиотици. А всъщност тези лекарствени средства премахват само симптомите на болестта, не и същността на проблема – претрупания с отпадъчни вещества организъм.

Трябва да знаем, че болестта само се потиска, но остава в своето “латентно” състояние, не се лекува, а

поетите медикаменти остават трайно в тялото, като добавят още отрови към и без това вече достатъчно силно претоварения организъм.

А трябва да знаем, че не само отпадните вредни продукти след прием на определени храни, но и лекарствените химични вещества не се отстраняват изцяло от организма, а остават в тялото често десетилетия наред.

Има доказани научно стотици случаи, при които лекарства, приемани преди десет, двадесет, тридесет или дори четиридесет години, се изхвърлят съвместно по време на пречистването на организма.