в Полезно
Все още няма рейтинг!
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично
Бъдете първият, който ще остави оценката си
Loading...
Последно обновяване: май 12, 2014
31341

20 съвета за по-бързо отслабване – част 1

20 съвета за по-бързо отслабване – част 2

как да отслабнем

20-съвета за бързо отслабване

[note color=“#FFCC00″]Пиенето на зелен чай ще ви помогне изключително много в борбата с килограмите и процеса на отслабване.


Той нормализира апетита и дори спомага за по-бързото обработване на храната. Той спокойно може да замени кафето във вашето всекидневие и няма да ви изнервя толкова много,тъй като съдържа много по-малко кофеин. Зеленият чай ободрява и съдържа много антиоксиданти, които ни предпазват от рак, борейки се със свободните радикали, които малко или много пречат и за отслабването.[/note] [note color=“#6C8ACC“]Внимавайте с въглехидратите.


Добра идея е вместо бял хляб да похапвате ръжен или пълнозърнест. Това ще спомогне доста по-бързо да се разделите с излишните килограми. И все пак не прекалявайте с въглехидратите. Вместо бял ориз може да похапвате кафяв, който е също толкова вкусен, но и много по-полезен[/note] [note color=“#8ACB6C“]Избягвайте храни като чипсове и храни с наситени мазнини.


Евтините шоколади, бисквитите, вафлите и много други попадат в това число. Ако искате да отслабнете, то тези храни трябва да не присъстват на трапезата ви.[/note] [note color=“#FFCC00″]Пийте много течности и наблегнете най-вече на водата.


Тя играе изключително важна роля в нашия организъм и участва в хиляди процеси в нашето тяло. Ако пиете достатъчно от нея ще отслабете много по-лесно . Тя не съдържа никакви калории. Хитър трик е да изпивате една чаша вода преди да започнете да се храните. Това ще ви помогне да консумирате по- малко количество храна.[/note] [note color=“#DDA1B2″]Не се претоварвайте на тренировка.


Макар и да звучи странно, ако не си почивате добре или се претоварите може да попречите на здравословното си отслабване. Когато се претоварвате, организмът започва да натрупва повече мазнини, колкото и да не ви се вярва. Това е вид защитен механизъм, който е генетично заложен в нас.[/note] [note color=“#ffffff“]Вземайте хранителни добавки и протеини.


Не се страхувайте от хранителните добавки. Качествените хранителни добавки и протеини ще ви помогнат в процеса на отслабване. Някои от тях значително намалят и апетита. Консултирайте се със специалист в тази област, за да изберете най-подходящата комбинация от хранителни добавки за вас. По този начин процесът на отслабване ще се ускори и ще се възстановявате много по-бързо от тренировките.[/note] [note color=“#FF8400″]Запомнете, че няма магическа пръчка с която да отслабнем на мига🙂


Нужни са много усилия, когато спортуваме и тренираме, и също е нужно да внимаваме с какво се храним. Когато изразходваме повече калории отколкото приемаме, то резултатът няма да закъснее и ще започнем да отслабваме. Имайте предвид, че отслвабването с повече от 2 килограма на седмица може да има своите последствия и не е препоръчително.

За да запазите постигнатите резултати трябва да отслабвате постепенно. Ако се придържате към плана си за отслябване и сте дисциплинирани ще успеете да се разделите с излишните килограми.[/note] [divider=“1″]

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

[note color=“#ffffff“]

Зеле за здраве и отслабване

04/04/2013

Лекарите препоръчват всекидневно добавяне на зеле в менюто Нидерландски диетолози от Лейденския университет

Виж цялата информация[/note] [note color=“#ffffff“]

Чай с джинджифил за отслабване – Рецепта

27/03/2013

Преди рецептата- няколко думи за джинджифила и неговите свойства. Джинджифилът е пренесен в Европа от Изтока и

Виж цялата информация[/note] [note color=“#ffffff“]

Отслабване според кръвната група

08/01/2013

Усвояването на различните храни при всяка кръвна група е различно. Ако се консумират храни, подходящи за вашата кръвна

Виж цялата информация[/note] [note color=“#ffffff“]

Диета за отслабване и запазване на теглото – Монтиняк

06/01/2013

Един от основните съвети на Монтиняк е: НЕ на мазнините на обяд и вечеря. Мишел Монтиняк смята ,че причина за

Виж цялата информация[/note] [note color=“#ffffff“]

Високопротеиновата диета – наистина ли е по-вредна от пушенето?

28/04/2014

Изследване проведено в Америка през последните години твърди, че високопротеиновата диета е по-вредна дори и от

Виж цялата информация[/note]