в Отслабване
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 4 - Рейтинг: 4,25 от 5)
Loading...
Последно обновяване: март 31, 2017
37328

Наноустройствата LifeWave patches /лепенки/ са уникално съчетаване и използване на съвременната научна бионанотехнология и източната медицина /акупунктурата/. Тази комбинация е без аналог в света на медицината.

Само да си представим – бионанопунктура! Древност и съвременност в едно!

Одобрени са от ЕС като средство за въздействие върху акупунктурни точки/зони/. Те са 100% естествени, сертифицирани са като продукти, различни от лекарствата.
Всички пачове на LifeWave са регистрирани от FDA като медицински устройства клас I – т.е. с минимална възможност за вреда. Имат всички необходими сертификати на анти-допинговите агенции.

Поставени в подходящите акупунктурни точки на тялото стимулират и повишават естествените възможности на човешкия организъм да се справя с различните заболявания, но без използване на акупунктурни игли. Те са устройства, с които се въздейства ефективно върху човешкото биополе.

ТЕ НЕ СА ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

ТЕ НЕ съдържат:

 • Лекарства
 • Токсини
 • НЕ преминава нищо през кожата в тялото ни
 • Нямат странични действия и усложнения
 • Нямат непоносимост към лекарства, когато се използват едновременно
 • НЕ заместват Лекарска диагноза, Болнично или Медикаментозно лечение.

Те Са Безопасни, Резултатни, Бързо Действащи.

lifewaves-kak-izglejdat
Как изглеждат?

От какво е изграден пача и какъв е механизма на действие?

Съставът е САМО от : аминокиселини, захари, стабилизиран кислород и вода. Проектирани са така, че нито едно от тези вещества да НЕ прониква през кожата в тялото.
Иновацията са бионанокристалите, с помощта на които тази молекула се преструктурира. Един нанометър е една милиардна част от метъра.

Създадени са 7 различини вида пачове. Всеки от тях е с уникална молекулна структура. Те са Индивидуално програмирани да стимулират с различна честота акупунктурните точки . Всъщност зададената честота на всеки вид от пачовете е тази, която предизвиква специфичен биофизиологичен отговор на организма, когато се поставят върху кожата тялото.

patches-molekyli

Този състав на пачовете, активиран с нанокристалите, е начинът, с който тези наноустройства /пачове/ рефлектират с електромагнитното поле на тялото. Поставени, те много бързо активират и стимулират акупунктурните точки /местата на използваните до сега акупунктурни игли/, усилват и балансират енергийния поток в тялото чрез свързващите меридиани и въздействат на организма на клетъчно ниво.

Къде се поставят? Поставят върху точно определени акупунктурни точки, разположени на повърхността на тялото. Употребата им е лесна – всеки пакет има проспект със съответните точки за прилагане.

Колко продължава действието на един пач? Ефективността на пача е 12 часа, след това се свалят/ изхвърлят/ и се поставя нов.

ЗАБРАНЕНО е използването им от бременни и кърмачки! Също и при трансплатации на органи- стимулира се имунната система, а това би отхвърлило трансплатирания орган

Имат ли странични действия, усложнения? НЯМАТ НИКАКВИ!

Извършени са 72 клинични изследвания, доказващи ефективността и безопасността им.
Те Нямат Плцебо Ефект – употребяват се и при животни/ кон, куче, котка/ с много добра ефективност- без никакви лекарства, стимуланти или игли в тялото.

lifewave-patch

Винаги най- често задаваните въпроси са: При кои заболявания могат да се прилагат, какво може да се лекува с тях, лесно ли става това, сам мога ли да го направя?

Най- краткият отговор е: при всички заболявания, които се лекуват с медикаменти, физиотерапия, акупнктура. Знаете колко много са те. Сега стремежът е за намаляване или изключване, по възможност, на медикаментите- известни са техните и полезни и вредни въздействия. И всички утвърдени ефективни практики за лечение с хилядолетната акупунктура- но сега без игли. Но сам не можеш да си направиш акупуктра. А пачовете можеш сам да ги залепиш на същите акупунктурни точки. Достатъчно да ви направя схемата къде и кога да ги поставите, каква възможна комбинация с тях е подходяща за заболяването или оплакванията ви.

За сега те са 7 вида:

SP6 COMPLETE nanopatch

СЪВРЕМЕНЕН КОНТРОЛ НА АПЕТИТА И МЕТАБОЛИЗМА – БЕЗ МЕДИКАМЕНТИ, ДИЕТИ.

Нов подход за управление на теглото. Регулира апетита при наднормено и поднормено тегло, при анорексия и булимия. Край на нощния глад, желанието за сладко. Намалява горещите вълни при менопауза – балансира хормоните.
SP6 COMPLETE nanopatch е най-модерната система за отслабване.

Y-AGE Glutation nanopatch

За детоксикация, имунитет, дълголетие, красива кожа, добро зрение. С поставяне на пача за 24 часа се стимулира и повишава серумното ниво на глутатиона с 300%. Най-мощният антиоксидант, който се произвежда от клетките на човешкия организъм. С възрастта намалява. Показателите за цялостното ни здраве и дълъг живот зависят от него. Практически е необходим при всички заболявания.

Y-AGE CARNOSIN nanopatch

Стимулира организма сам да произвежда по-високи нива на собствен антиоксидант- карнозин. Намалява мускулни спазми и крампи, натрупаната млечна киселина.
Увеличава значимо мускулната маса и сила, повишава спортните постижения/ при спортисти, бодибилдъри/. Намалява целулит, екземи. За младежка кожа, укрепва изтънелите нокти и коса, забавя косопада. Ефективен при диабет, високо кръвно налягане, паркинсон, склероза, старческа дименция, алцхаймер, аутизъм, псориазис, невродермити, зарастване на рани.

Снимка на оперирано коляно да се интегрира ТУК

Y-AGE- AEON nanopatch – Бързо намалява стрес, възпаление, болка, повишава либидото, имунитета, намалява нивото на свободните радикали в тялото, възпалителните маркери/ намалява С-реактивен протеини/, антистареене.

Клиничните изследвания показват, че 10 минути след поставяне на нанопач AEON се намаляват микровъзпаленията, вътрешните нервни смущения и се постига баланс между Централна и Вегетативна нервна система.

Микровъзпалителните процеси са следствие и симптом на ежедневния стрес и увреждат здравата тъкан. AEON намалява микровъзпалението 10 минути след

befor-after

ENERGY ENHANCER nanopatches – Повишават енергията, мускулната маса, сила, издържливост, дихтелен капацитет, спортни постижения. Индивидуалната издръжливост и мускулната сила се повишава с около 30% в рамките на 20 минути след поставянето – без стимуланти, хормони, анаболи. Използват се от спортистите в света от 2004 г. Ефективни са: по време на подготовка и тренировки, при самите спортни състезания и в периодите на възстановяване и лечение.

Подобряват: паметта и концентрацията, хроничната умора и липсата на енергия, нервността, изтощението и мускулната слабост, имунната с-ма.

SILENT NiGHTS patchtch – лекува безсъние, осигурява пълноценен сън, намалява хъркането, сънната апнея, с добра адаптация на организма при смяна на часовите пояси. Стимулира производството на мелатонин и серотонин – те оформят циклите събуждане/сън и сезонните функции.

ТОВА Е ПЪРВОТО НАНОУСТРОЙСТВО В ОБЛАСТТА НА МЕДИЦИНАТА, КОЕТО Е ОДОБРЕНО КАТО ЕФИКАСТНО СРЕДСТВО, ЛЕКУВАЩО БЕЗСЪНИЕТО!

ICEWAVE patches – за живот без болка!
Бързо, неинвазивно намаляване на болките, без наркотици и аналгетици. Активира опиатната система: ендорфини/имат 80 пъти по- силен аналгетичен ефект от морфина/, серотонин, невротрансмитери. Имат много силно обезболяващо действие. Те са одобрени и квалифицирани като медицинско устройство за намаляване на болката в ЕС и Франция. Проучванията са проведени в пет френските болници при пациенти с остеоартни заболявания /Д-р Volckmann – Франция/.

Бързо намаляват болките при: дискови хернии, дископатии, радикулити, ишиас, междуребрена невралгия, мигрена, главоболия, ставни болки, болки в гърба, шията и рамото, болки в колената, ревматоиден артрит, тенис лакет, херпес зостер, зъбобол, болезнена менструация и др.

ТЕ могат да се интегрират в медицинската практика като основно или допълнително лечение. Всеки един от нас може САМ в къщи, на работа, при пътуване или където се наложи, да ги прилага – без да губи време, средства. Необходимо е само да бъде добре информиран за поставянето им на правилните акупунктурни точки. Условие за тяхната ефективност е и приемът на достатъчно количество вода.

resizedimage442313-images-1

AcuLife patches – Употребяват се и при животни /коне, кучета, котки и др./ Специално направени за прилагане при тях.

Автор

 • „ВЕЧЕ ИМА ЛЕСЕН НАЧИН ДА ОТСЛАБНЕМ, БЕЗ ДА ГЛАДУВАМЕ!“

  Д-р Дора Георгиева, д.м.
  Д-р Дора Георгиева, д.м. Вега Тест