в София
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 36 - Рейтинг: 3,44 от 5)
Loading...
Последно обновяване: март 15, 2019
320267

Контактна информация

d-r-dora-georgieva-new

„Единственият български лекар, награден с престижната награда Медал на Световния конгрес по акупунктура в Прага през 1988 г.“

d-r-dora-georgieva-snimka6-new

Основна информация

Завършва медицина в София със специалност анестезиология и реанимация, главен асистент. Специализира и работи традиционна китайска медицина.

Открива и ръководи първия в страната специализиран Център за лечение на болката към Медицинска академия-Университетска болница по ортопедия, София.

Прилага интересната новост на електропунктурата–изследване на толерантността ни към храните с безкръвния компютърен тест Вега.

Сега е здравен консултант и прилага новите за страната LIFEWAVE® PATCHES – бионанотехнологиите в съвременната източна медицина. ТЕ НЕ СА ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

НАГРАДИ И ОТЛИЧИЯ:

Тя е единствения български лекар, награден с престижната награда Медал на Световния конгрес по акупунктура в Прага.

Получава отличието ЗЛАТНА КНИГА – значка, присъдено от Европейски форум на експертите, в сътрудничество с Академия за международно признати лидери в науката и културата.

Има над 70 участия с доклади в конгреси и симпозиуми в България, Австралия, Кипър, Румъния, Франция, Холандия, Гърция и др., много публикации в специализирани медицински издания. Има три рационализации, създадени много собствени методики за лечение на болката. Преподавала е съвременно и алтернативно лечение на остра и хронична болка.

LIFEWAVE PATCHES /лепенки/ в акупунктурни точки

Сега е здравен консултант и прилага новите за страната LIFEWAVE® PATCHES, поставени в АКУПУНКТУРНИ ТОЧКИ/ ЗОНИ/.

Те са създадени с помощта на уникалните съвременни бионанотехнологии. Използват се за стимулиране и повишаване на естествените възможности на човешкия организъм да се справя с различните заболявания – БЕЗ използване на акупунктурни игли.
Прочети повече …

LIFEWAVE® PATCHES НЕ СА ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Какво представлява ВЕГА ТЕСТ?

Вега тестът е една възможност всеки един от нас в кратък срок да може да разбере кои храни са подходящи за него в момента и да знае кои може да изключи за известен период от време.

Неговата продължителност е около един час.

Тестът е създаден преди 32 години от немски колеги. Съществува и досега, защото е ефективен и има резултат от него.
Прочети повече …

„ВЕЧЕ ИМА ЛЕСЕН НАЧИН ДА ОТСЛАБНЕМ, БЕЗ ДА ГЛАДУВАМЕ!“
Д-р Дора Георгиева, д.м.

[youzer_author_box user_id=“40″ layout=“yzb-author-v3″ meta_type=“email“ statistics_bg=“off“ statistics_border=“off“ networks_type=““ networks_format=“flat“ cover_overlay=“on“ cover_pattern=“off“]