в Полезно, Специалисти
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 2 - Рейтинг: 5,00 от 5)
Loading...
Последно обновяване: април 12, 2020
34843
Д-р Иванка Димитрова - Лечение на псориазис София, ул. Кричим 47
02 862 7376
Няма посочен

Д-р Димитрова е лекар вътрешни болести и е завършила ВМИ София през 1973г.
Занимава се с псориазис от 1994г.

През 1981, вследствие на силен стрес самата тя заболява от псориазис и започва да прави експерименти върху себе си за подобряване на състоянието си. След успеха на терапията, започва да я прилага първоначално на свои близки, а по-късно и на хора, които са чули за успехите на лечението чрез вече излекувани такива. В началото е мислела, че метода й на лечение води само до временно облекчаване на болестта, но след като минават години без появата на рецидив, времето само доказва ефективността на измисления от нея метод.

30 години по- късно тя прилага същата методика и на своите пациенти, но с далеч по-облекчен хранително-диетичен режим.

[box title=“Собствен метод за лечение на псориазис разработен от Д-р Иванка Димитрова“ color=“#e5931a“]
  • без мазане
  • без кортизони
  • напълно излекуване, а не временно облекчаване
  • всички форми на псориазис и псориатичен артрит
  • без странични неблагоприятни действия
  • с медикаменти от общата медицина
  • 25-годишна практика
  • 25 години доказани резултати
[/box] [spoiler title=“Псориазис“ open=“0″ style=“2″] Псориазисът е много разпространено заболяване. Според някои статистики, боледуват около 2% от населението.

Въпреки че около 80% от пациентите е засегната само кожата, то това заболяване не е кожна болест.

Псориазис може да се появи по лигавицата на очите, ушите, половите органи, ректум и т.н. Кожните форми са много и различни: от точковидни промени до големи плаки, които обхващат цялото тяло. Това е най-тежката форма, която протича с увредено общо състояние – повишена телесна температура и увеличени лимфни възли. Заболяването засяга и ноктите, както и косата. Една от много тежките форми може да доведе до Алопеция (кръгово окапване на косата). Но най-тежки са формите на псориатичен артрит и еритродермия (цялостно покриване на кожата с плаки).
[/spoiler]

Тъй като заболяването не е кожно, то с външно третиране не е възможно да се излекува.

[note color=“#c9e2e7″]Методът на Д-р Димитрова изключва мазилата и всяко друго третиране на кожата. Методът е чисто вътрешен с познати на медицината лекарства без употреба на Кортикостероиди. Важно условие преди да започне лечението е болният да спре кортикостероидите във всичките им форми.[/note] [button link=“http://www.psoriasistreatment-bg.com/–––/p_31/“ color=“#e5931a“ size=“3″ style=“2″ dark=“0″ radius=“auto“ target=“blank“]ГАЛЕРИЯ – ПРЕДИ И СЛЕД[/button]