в София
БезполезноЛошоДоброМного ДоброОтлично (Гласували 6 - Рейтинг: 2,50 от 5)
Loading...
Последно обновяване: юли 26, 2017
32359
logo-d-r-marcheva

Контактна информация

Д-р Красимира Марчева е специалист по обща и съдебна психиатрия.

d-r-marcheva-profil
Д-р Красимира МарчеваПсихиатър

Д-р Красимира Марчева е специализирала психиатрия, има квалификация като психотерапевт, сертифицирана е в работа със зависимотси и добра клинична практика за лечение на психични разстройства, както и техните причинители.
Предлага консултации и лечение на психични разстройства, заболявания и зависимости.

Работи и с младежи в криза и техните семейства семействата.

В кабинетът на Д-р Марчева ще получите диагностика, относно причините за появата на психичното разстройство, лечение на различните по характер и тежест разстройства.
Обръща се внимание на семейството като система в която се развива болестта, дават се съвети за превенция и профилактика на психичните проблеми.

Провежда се лечение на пациенти от всички възрастови групи, включително и праблеми в сениума и деменции.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПСИХИЧНИТЕ РАЗСТРОЙСТВА

Причините за завишаване чистотата на психичните разстройста са стресът, постоянното напрежение, чувства на неудовлетвореност.

Психичните разстройства са често неразпознаваеми, тъй като често симптомите се проявяват като общо неразположение, телесни оплаквания най- често от страна на сърдечно-съдовата система, храносмилателния тракт.

Доктор Красимира Марчева извада медицински удостоверения и свидетелства за притежание на оръжие, изследване за дееспособност , както и съдебно-психиатрични консултации и експертизи.